Promocije

Poklon 40€ za oglašavanje preko Google-a

Promotivna ponuda: potrošite 10€ i dobijate dodatnih 40€ za oglašavanje preko pretraživača Google.

• Želite da se oglašavate preko Gugla?
• Zanima vas koliko ste spretni u online marketingu?

Zahvaljujući saradnji SBBa i kompanije Google, u mogućnosti smo da svim našim hosting korisnicima pomognemo u online oglašavanju sajta putem najčuvenijeg pretraživača. Uz svaki kupljeni hosting paket ili Cloud server, korisnik dobija promotivni kod. Prilikom aktivacije naloga možete prijaviti dobijeni kod i na raspolaganju ćete imati dodatnih 40€ koje odmah možete upotrebiti za promociju sajta.

Kako AdWords sistem funkcioniše?

AdWords su plaćene reklame koje se, onima koji pretražuju internet sadržaje preko pretraživača Google, prikazuju na vidljivom mestu među rezultatima pretrage ili na sajtovima čija je tema bliska ključnim rečima koje ste pretraživali. Milioni sajtova su na ovaj način partneri Google-a, a vaš oglas će se pojavljivati na onima koje odaberete ili koji su po tematici najbliskiji tome što vi reklamirate.

Da biste isprobali ovu mogućnost, prvo je potrebno da formirate kampanju i odaberete podešavanja ciljanja, a zatim da odaberete ključne reči, odnosno fraze koje su povezane sa vašim poslovanjem. Kada unesete ključne reči na svom Google nalogu, formirajte reklamu koja će se pojavljivati onima koji prilikom pretraživanja koriste ključne reči koje ste vi uneli. Ako su vaše ključne reči precizne, jasne i jednostavne, pre ćete stići do svog potencijalnog kupca koji je već bio u potrazi za vašom robom ili uslugom, pa ćete se samo sresti na Google-u.

AdWords je razrađen sistem multimedijalnog reklamiranja koji omogućava da postanete vidljivi vašoj ciljnoj grupi. Možete odabrati zemlju u kojoj želite da oglas bude vidljiv, format i veličinu oglasa, jezičke grupe...

Kada jednom kreirate oglas, u prilici ste da stalno pratite efekte, te ga možete menjati više puta, sve dok ne postignete željene rezultate. Ne postoji minimalna suma, niti vremensko ograničenje nakon što aktivirate nalog, dok maksimalnu sumu koju želite da potrošite sami određujete, bilo kroz ukupan budžet koji imate za reklamu ili kroz budžet na dnevnom nivou.

Savete i uputstva za korišćenje platforme možete preuzeti u PDF brošuri.

Kako da dobijem Google promotivni kod?

Ukoliko ste postojeći korisnik SBBovih hosting usluga, ponudu ste dobili na e-mail adresu koju ste nam ostavili kao kontakt. Novi korisnici kod dobijaju uz aktivaciju zakupljene shared hosting ili Cloud usluge.

Paket Lite Swift
Turbo
Cena mesečno bez PDV-a (plaćanje na godišnjem nivou)
300 din 500 din 700 din
  Naručite Naručite Naručite

Nakon što dobijete kod, posetite http://www.google.rs/adwords  i kliknite na opciju započni odmah u gornjem desnom uglu. Da biste formirali svoj nalog potrebno je da:

  • odaberete valutu i vremensku zonu (budite oprezni, ova podešavanja neće moći naknadno da menjate)
  • unesete lične podatke i  podatke kartice
  • odete na sekciju "obračun", gde unosite promotivni kod
  • unesete ključne reči i podešavanja za vašu kampanju

Pre nego što započnete svoju kampanju, pročitajte PDF brošuru, puna je korisnih saveta. Na Google-u kao i na Youtube-u, takođe, možete pronaći mnoštvo video instrukcija o postavljanju oglasa. Oglas možete u bilo kom trenutku pauzirati ili otkazati.

NAPOMENA: Kuponi važe samo za novoformirane naloge na teritoriji Srbije.

Prilikom aktivacije naloga možete prijaviti dobijeni kod i na raspolaganju ćete imati dodatnih 40€ ukoliko za 31 dan od unosa koda, ostvarite 10€ troška vlastitog oglašavanja.

Korisni linkovi:

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani