O nama

Zašto SBB Hosting

Veliki broj servisa

Nudimo različite hosting usluge i napredne servise, među kojima su:

  • Cloud hosting usluge bazirane na Linux Cloud platformi,
  • Cloud hosting usluge bazirane na Hyper-V platformi,
  • inženjerske i konsultantske usluge,
  • zakup profesionalnih namenskih servera,
  • održavanje i podrška za Cloud platformu,
  • usluge održavanja sistema i virutelnih data centara sirom sveta,
  • iznajmljivanje prostora za kolokaciju opreme korisnika,
  • brojne SaaS aplikacije (Exchange, EcoOne ERP, Sharepoint, Business mail i dr.)
  • razvoj softvera,
  • Linux  web hosting.

Data centar jedinstven u regionu

Pored centralnog čvorišta, prvenstveno za potrebe pružanja usluga iznajmljivanja Dedicated Servera i Cloud Hosting usluge, koristimo Tier-3 Level Data centre u Beogradu. Tier-3 Data centri korisnicima EUnet Cloud Hosting usluga obezbeđuju najviši kvalitet usluge sa visokom garantovanom dostupnošću. U EUnet Data centru možete iznajmiti sve Cloud servise, namenske servere, doneti vaše servere ili pak svoju celokupnu telekomunikacionu opremu – nudimo zakup celih rekova ili prostora za smeštaj vaših ormana, kao i iznajmljivanje Virtuelnog Data Centra. Korisnici naših usluga dobijaju podršku za maksimalnu kontrolu u pogledu funkcionalnosti servera i/ili instaliranih aplikacija (u zavisnosti od izabranih usluga), a svu potrebnu profesionalnu infrastrukturu i Internet kapacitete obezbeđuje EUnet.

Dostupnost 24 časa dnevno, 365 dana u godini

Za nas kao uspešnog hosting provajdera, od najveće važnosti je da serveri naših klijenata budu dostupni na Internetu u svakom trenutku, 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Savremeno opremljen Data centar i redundantnost infrastrukture, jedinstvene u ovom regionu, garancija su da će korisnici Interneta imati brz, pouzdan i siguran pristup serverima.

Besplatan konsalting

Ako niste sigurni koje hosting rešenje odgovara vašim potrebama, rado ćemo vam pružiti besplatan konsalting. Kao partneri renomiranih proizvođača softvera i hardvera, kao što su Cisco, Juniper, HP, IBM, Tyan, SuperMicro, Intel, Microsoft, AppLogic, Plesk, cPanel, Veri Sign, Comodo i mnogi drugi, možemo da kreiramo rešenje za vas koje u potpunosti zadovoljava potrebe vašeg poslovanja.

Najbolja tehnička podrška

Služba Tehničke podrške je za korisnike naprednih hosting servisa organizovana u nekoliko nivoa: Standardni nivo podrške koju pružamo korisnicima EUnet servisa podrazumeva pomoć u radu i intervencije inženjera tokom radnog vremena od 8 do 20 radnim danima, i od 10-15 časova subotom. Van standardnog radnog vremena obezbeđujemo uslugu Premium Supporta. Premium nivo podrške podrazumeva intervencije naših administratora i inženjera 24x7, a po dogovoru mogu uključivati i usluge na zahtev korisnika koje nisu sastavni deo standardne usluge. Usluge Premium Supporta su uključene u cenu usluga naprednih hosting servisa (Namenski serveri, Colocation, Private Cloud, Managed Cloud i druge Managed usluge), a dodatno se mogu ugovoriti za korisnike drugih servisa koji inicijalno uključuju samo standardni nivo.

Briga o korisnicima

Korisnici naših usluga imaju ličnog Account managera koji vodi brigu o njegovim potrebama. Customer Care sektor se bavi konstantnim unapređenjem komunikacije sa korisnicima, razmatranjem njihovih sugestija i ideja, kao i rešavanjem nesporazuma i pritužbi. Korisnici nam se uvek mogu obratiti putem email adrese CustomerCare@eunet.co.rs.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani