Mail

Poslovno rešenje za internu i eksternu e-mail komunikaciju

Od sada Cloud Mail server i na super brzim SSD diskovima

Na raspolaganju vam je jednostavan interfejs za upravljanje domenima, e-mail adresama, alijasima, podešavanje kvota za pojedinačne korisnike i auto-responder opcija.

Cloud Mail Server baziran na Postfixu

Cloud Mail Server

  • Procesora od 1 CPU
  • Memorija od 2 GB
  • SSD disk od 40 GB

Već od...

5999 rsd

mesečno

Na super brzim SSD diskovima.
Uključen Sectigo SSL sertifikat

Naručite

Cene su izražene bez PDV-a

Prednosti Cloud Mail servera

Potpuna business mail komunikacija

Cloud Mail Server je idealna aplikacija za mala i srednja preduzeća, kojima je potrebno jednostavno, a potpuno rešenje u svakodnevnoj, poslovnoj e-mail komunikaciji. Ova aplikacija vam obezbeđuje najsigurniji način pristupa elektronskoj pošti, bilo iz kancelarije, ili putem web-pretraživača ili e-mail klijenata, sa bilo koje lokacije na svetu, bilo kada, sve dok vam je dostupna internet konekcija.

Jednostavan interfejs za upravljanje

Cloud Mail server je instaliran na virtuelnom serveru, što omogućava podešavanje resursa i opcija prema specifičnim potrebama vašeg poslovanja. Na raspolaganju vam je jednostavan interfejs za upravljanje domenima, e-mail adresama, alijasima i podešavanje kvota za pojedinačne korisnike

Cloud Mail server omogućava da:

  • primate ili šaljete poruke pomoću e-mail klijenta (POP3 i IMAP) i veb-mejla
  • samostalno pravite mail naloge, alijase i e-mail grupe
  • podešavate kvote za pojedinačne korisnike
  • podešavate auto-responder
  • imate napredni spam filter i antivirus zaštitu
  • razmenjujete šifrovane poruke na siguran način (uključen je SSL)
  • imate pristup web interfejsu spam filtera, na kom možete pratiti mail queue u realnom vremenu i imati uvid u statistike

Tehničke karakteristike

Cloud mail server je managed usluga, što znači da kompletnu brigu o servisu vode naši inženjeri.

Sistem je zasnovan na proverenim i naprednim open-source alatima i servisima kao što su Postfix, Dovecot i Rspamd. U servis je uključen i potpisani Sectigo SSL sertifikat, koji obezbeđuje sigurnu i šifrovanu e-mail komunikaciju.

Antispam sistem na serveru smešta sumnjive malove u poseban folder unutar korisničkog mailboxa. Ukoliko antispam sistem napravi grešku, moguće su korekcije, a osim toga, antispam sistem ima mogućnost učenja. Na serveru postoji i antivirus zaštita. Zaražene poruke se odbacuju uz indikaciju greške pošiljaocu.

Poseban softver na serveru privremeno blokira IP adrese sa kojih postoje neuspešni pokušaji prijave na mail naloge kako bi se sprečilo pogađanje lozinki korisnika. Ukoliko korisnik poseduje fiksnu javnu IP adresu na lokaciji sa koje se koristi mail servis, moguće je izuzeti tu adresu iz provere kako slučajne greške zaposlenih ne bi blokirale IP adresu za korišćenje mail servisa.

Moguće intervencije naših inženjera na serveru uključuju whitelist/blacklist pošiljaoca, domena, IP adresa, mail attachment-a.

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani