Promocije

Uslovi Google AdWords programa

1) Da biste aktivirali ovu ponudu, potrebno je da unesete promotivni kôd u kartici Obračun na vašem nalogu pre 15. decembra 2012. Promotivni kôdovi nemaju promotivnu vrednost i unošenje promotivnog kôda služi samo da započnete vašu kvalifikaciju koja je vezana za promotivni kredit.

2) Da biste se kvalifikovali za promotivni kredit, morate da sakupite troškove oglašavanja u iznosu od 10 evra u roku od trideset i jednog (31) dana od unošenja vašeg promotivnog kôda. Na primer, ako unesete kôd 1. oktobra 2012, moraćete do 1. novembra 2012. da sakupite troškove oglašavanja u iznosu od 10 evra. U svakom slučaju, kako biste aktivirali ovu ponudu, morate da unesete svoj promotivni kôd pre 01. juna 2013. Vaš nalog mora da bude uspešno obračunat od AdWords-a i da ostane u dobrom stanju kako biste se mogli kvalifikovati za promotivni kredit.

3) Promotivni kredit će biti primenjen u približno 5 radnih dana od trenutka kada vaš nalog dosegne prag za gorenavedene prikupljene troškove oglašavanja, ukoliko ste aktivirali vaš nalog koristeći promotivni kôd i ispunili sve zahteve naznačene u ponudi. Promotivni kredit će da se pojavi na stranici Rezime obračuna u vašem nalogu.

O kompletnim uslovima i odredbama, pogledajte: http://www.google.rs/intl/rs/adwords/coupons/terms.html

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani