Namenski serveri

Dodatne usluge

Na raspolaganju su vam dodatne usluge, koje nisu uključene u osnovnu cenu paketa.

Dodatni protok

Ukoliko zakupljeni mesečni protok ne bude dovoljan, automatski dobijate obracun za dodatni protok, koji se jasno iskazuje na sledećoj fakturi. Nasa je preporuka da unapred procenite i zakupite potrebne kapacitete po povoljnijim uslovima. Statistike protoka u svakom momentu mozete pratiti logovanjem na portal my.eunethosting.com.

Intervencije u konfigurisanju firewalla

Firewall pruža sigurnost od neželjenih napada sa globalne mreže i otkrivanje istih pre nego što podaci i aplikacije na vašim serverima budu ugroženi Podešavanje firewalla je uključeno u osnovni paket, uz doplatu za dodatne intervencije.

Backup

Korisnik zakupljuje odgovarajući prostor prema svojim potrebama na zasebnom ili deljenom serveru gde obezbeđujemo prostor za backup putem FTP ili drugih protokola

Privatni LAN (za više servera)

Ova opcija je pogodna za korisnike koji žele da povežu više servera u privatnu mrežu čime je omogućena razmena podataka bez izlaska na Internet i dodatnog tarifiranja protoka. Osim razmene u lokalnoj mreži, privatni LAN omogućava prenos veće količine podataka (npr. između web aplikacije na jednom i baze podataka na drugom serveru).

Praćenje servera (monitoring)

Brza intervencija nakon otkrivanja eventualnih problema je od vitalnog značaja za korisnike. Stoga smo omogućili redovno praćenje rada svih servera u našem Data centru, 24/7, kao i dodatni monitoring određenih portova i SMS notifikaciju korisnicima koji žele informaciju o dostupnosti servera u svakom trenutku.

Održavanje

Usluga održavanja se može dogovoriti sa EUnetom u skladu sa potrebama korisnika.

Microsoft software

Eunet vam pruža pogodnost iznajmljivanja tj. mesečnog zakupa serverskih licenci kroz EunetSPLA Ugovor (Service Provider Licence Agreement) koji svim zainteresovanim licima, po povoljnim uslovima, obezbeđuje pravo na korišćenje legalnog softvera bez velikog ulaganja.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, molimo vas da nas kontaktirate na telefon +381 11 30 10 500 ili putem e-mail forme.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani