Press centar

Ostanite u korak sa najnovijim događajima

Eunet u potpunosti integrisan u SBB

U februaru 2017. će formalno biti izvršena pravna integracija kompanije Eunet u SBB. Eunet će time prestati da postoji kao pravno lice, ali će ostati brend koji nudi vrhunske cloud i hosting usluge u okviru SBB Solutions-a

Novine za registrante nacionalnih domena

Početkom važenja novih Opštih uslova o registraciji naziva nacionalnih internet domena od 26. jula, kao i uvođenjem novog Sistema za registraciju naziva internet domena „RSreg 2.0“, uvedene su i promene u postupku registracije iz ugla registranata. Vise detalja o izmenama mozete pogledati na RNIDS-ovom sajtu: http://my.rs/m6c

RNIDS radovi na aplikaciji za registraciju nacionalnih domena

U utorak 26.07.2016. RNIDS će vršiti planirane radove na aplikaciji za registraciju nacionalnih domena. U vreme radova biće onemogućen rad sa nacionalnim domenima na EUnet portalu na adresi https://my.eunethosting.com (provera domena slobodnih za registraciju, provera whois-a, registracija novog domena, promena name servera za domen). Prekida u funkcionisanju postojećih registrovanih nacionalnih domena neće biti.

Prolećni popust za cPanel hosting i RS domene!

Ovog proleća ostvarite kupon popuste sa 15% popusta za aktivaciju bilo kojeg cPanel paketa ili za registraciju .RS domena.

Probajte PHP 7

Dugo očekivana PHP 7 verzija je stigla prošle nedelje. Ovo je najveća promena za PHP od 2004. godine kada je objavljen PHP 5.

Radno vreme EUnet službi za vreme predstojećih praznika

Obaveštavamo vas o radnom vremenu EUneta tokom predstojećih praznika

Jesenji popust na sve Cloud usluge!

Ove jeseni uz kupon #Cloud direktno uštedite 20% za kupovinu bilo kog Cloud servera.Popust na servis će se automatski izračunati po primeni kupona

SBB i EUnet - Kompletna IT rešenja na jednom mestu

Poštovani korisnici, sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je završena akvizicija kojom je Eunet, lider u pružanju hosting i cloud servisa, postao deo United Grupe u kojoj se nalazi i SBB, vodeći kablovski operator u Srbiji.

20% popusta i tokom leta za domen i hosting!

Ovog leta uz kupon #MySummer direktno uštedite 20% za kupovinu bilo kog .RS domena i cPanel hostinga zajedno.

PayPal sistem plaćanja, konačno na EUnet portalu!

Potpuna funkcionalnost: Pay Pal, najpopularniji svetski sistеm za Online plaćanje od sada i na našem portalu. Kupovina domena, cPanel Hostinga, svih Cloud servera...

Kupon #MySpring za popust od 20%

Direktno uštedite za kupovinu bilo kog .RS domena i cPanel hostinga zajedno.Popust na oba servisa će se automatski izračunati po primeni kupona

Neradni dani tokom Prvomajskih praznika

Obaveštavamo vas da službe EUneta neće raditi u petak 01.05. i subotu 02.05.2015. godine, zbog Prvomajskih praznika.

EUnet dostupan putem telefonskih brojeva 0700 600 500 i 011 3010500

Službe EUneta dostupne telefonskim putem preko brojeva 0700 600 500 i 011 3010500.

Radno vreme tehničke podrške tokom Uskršnjih praznika

Obaveštavamo vas da služba tehničke podrške EUneta neće raditi tokom predstojećih Uskršnjih praznika, odnosno u petak 10.04, subotu 11.04. i u ponedeljak 13.04.2015. godine.

Kako najbrže do web sajta?

Da biste se pojavili na Internetu, potrebno je da imate: domen (Internet adresa vašeg sajta), hosting (fizička lokacija na kojoj je smešten sajt), web sajt (tekstovi, slike, muzika, video...itd)...

Na poklon svim damama domen i popusti za hosting

Drage dame i poštovani korisnici, povodom Dana žena, EUnet uz poseban kupon #8Mart poklanja svakom ženskom kupcu...

Uštedite 15% za kupovinu bilo kog cPanel paketa

Ovaj februar je u znaku biznisa! Ukucajte #BizzFebruar i uštedite prilikom kupovine hostinga.

Promo start za SSD Hosting - 30 dana FREE Trial!

Brži sistem i bolje performanse sajta, od sada SSD hosting za 798 din/mes. Idealan izbor za vođenje velikog bloga, e-prodavnice ili namenski pravljene aplikacije koja zahteva puno upita ka bazi.

Radno vreme tokom Novogodišnjih i Božićnih praznika

Poštovani korisnici, želimo vam svima srećnu i uspešnu 2015.godinu! Koristimo priliku da vas obavestimo, da služba standardne tehničke podrške EUneta neće raditi tokom predstojećih praznika, odnosno u četvrtak 01.01, petak 02.01. i sredu 07.01.2015. godine.

Karijera

KONKURS ZA POSAO: Želimo da privučemo najbolje ljude - obrazovane, kreativne, ambiciozne, dorasle izazovima tehnologije. Ukoliko smatrate da odgovarate nekoj od navedenih pozicija, pridružite nam se.

Rad EUneta tokom 16. i 17. decembra 2014.

Poštovani korisnici, 16. i 17. decembra 2014. godine, biće onemogućen pristup kancelarijama EUneta u Sava Centru, zbog održavanja "Ekonomsko - Trgovinskog Foruma Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope". Službe prodaje, tehnike i hosting administracije radiće neometano, ali...

Eunet učesnik i tehnički sponzor ovogodišnje Microsoft Sinergije

i ove godine, EunetHosting je tehnicki sponzor IT Konferencije Microsoft Sinergija 2014. U hotelu Crown Plaza, Belgrade, od 20. do 23 oktobra trajaće izlaganje predavača.

Strateška saradnja Fondacije Narodne biblioteke i EUneta

Protokol podrazumeva donatorsku pomoć EUneta i saradnju u primeni novih znanja, tehnologija, veština i servisa radi unapređenja rada i zaštite Narodne biblioteke Srbije na internetu. Takođe, EUnet će unaprediti onlajn predstavljanje rada Fondacije Narodne biblioteke Srbije. Protokol su potpisali:

Ovog leta mi častimo - 2 MESECA GRATIS!

Svim novim korisnicima cPanel hostinga, koji poruče servis od 01. jula do 31. avgusta, poklanjamo 2 dodatna meseca na godišnju pretplatu!

Google Ad Grants program

Ad Grants je neprofitna verzija AdWords-a, Google-ovog servisa za onlajn oglašavanje. Putem AdWords™ oglašavanja, Google odnedavno pomaže neprofitne organizacije i u Srbiji na Google-ovim stranicama rezultata pretrage (Search mreža), i to u vrednosti od 10.000 USD mesečno, u cilju promocije njihovih misija, aktivnosti i inicijativa.

Promena perioda za produženje .RS i .СРБ domena

Obaveštavamo sve registrante o izmeni koja se odnosi na period za produženje registracije naziva nacionalnih domena koji će od 1. jula trajati 30 dana, umesto sadašnjih 45 dana nakon isteka registracije (član 16. stav 5.). Prema novim Opštim uslovima, naziv domena prestaje da bude aktivan odmah po isteku perioda na koji je registrovan.

Pomoć ugroženima u poplavama

Pozivamo vas da zajedno pomognemo ljudima i deci kojoj je pomoć potrebna nakon nesreće koja se dogodila. Ne možemo da im vratimo sve ono što su izgubili u poplavama, jer će uspomene uvek biti tu, ali možemo da im vratimo makar osmeh na lice da znaju da svi mislimo na njih.

Elektronsko pravno izdanje - specijalna ponuda za EUnet posetioce

Kompanija Ing-Pro d.o.o. u saradnji sa Eunet-om, do 15. juna 2014. godine, omogućava svim posetiocima EUnetHosting.com sajta, potpuno besplatno promotivno korišćenje elektronskog pravnog izdanja www.Propisi.net.

Profesionalna Cloud mailing lista

Posaljite vaše kataloge, mail-ove i ponude na hiljade korisnika istovremeno bez zastoja, koristite "Vodič" i jednostavan interfejs za kreiranje, uređivanje i slanje vaših email kampanja, proverite listu odbijenih poruka, kao i razloge odbijanja na osnovu kojih možete uređivati vaše liste i uklanjati nepostojeće adrese...

Rešenje za Velike i Male

Cloud Computing (ili računarstvo u oblaku) je već dobrih pet-šest godina prisutan na našem tržištu. Baš zbog toga smo posetili kompaniju Eunet koja se među prvima vinula u “oblake”. Želeli smo da saznamo kako se naš najveći provajder snašao u ovoj priči i u kojoj meri je srpsko tržište prihvatilo ovu tehnologiju.

Iskoristi kupon #PrviMaj i osvoji 15% popusta!

Tokom prvomajskih praznika želimo da vas obradujemo popustima za cPanelHosting pakete , kao i za registraciju .RS domena. Ukucajte promotivni kod #PrviMaj i ostvarite 15% popusta pri kupovini servisa.

Radno vreme EUnet tehničke podrške za vreme prvomajskog praznika

Služba tehničke podrške EUneta neće raditi tokom predstojećih prvomajskih praznika, odnosno u cetvrtak 01.05, petak 02.05. i subotu 03.05.2014. godine. U svakom momentu nam možete poslati e-mail na podrska@eunet.co.rs ili ostaviti govornu poruku pozivom na brojeve 0700 600 500 ili 011 3010 500.

Uspešno održana prezentacija: CRM za klijenta budućnosti

Upravljanje odnosima sa klijentima može pomoći da se snize troškovi i poveća profitabilnost, tako što se na sistematičan način organizuju i automatizuju poslovni procesi u oblasti prodaje, marketinga i korisničke podrške.

Radno vreme tehničke podrške tokom Uskršnjih praznika

Obaveštavamo vas da služba tehničke podrške EUneta neće raditi tokom predstojećih Uskršnjih praznika, odnosno u petak 18.04, subotu 19.04. i u ponedeljak 21.04.2014. godine. Premium support je i tokom praznika dostupan 24x7

EUnetHosting korisnici su zaštićeni od Heartbleed SSL bug-a

IT Exclusive News intervju: Nedavno se na Internetu u OpenSSL software-u, pojavio Heartbleed bug koji se najviše koristi na Internetu upravo za kriptovanje saobraćaja izmedju klijenta (PC, tablet, smatphone) i servera. Koliko su korisnici Hosting usluga na Internetu od toga zastićeni?

Super uštede tokom Uskršnjih praznika!

Dragi prijatelji i ljubitelji dobrog hostinga, tokom Uskršnjih praznika obezbedili smo poklone za vas! Od 14.04. do 23.04. poslužite se super sniženjima!

Prijava za prezentaciju - CRM za klijenta budućnosti

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na predstavljanje nove verzije poznatog Microsoft Dynamics CRM 2013 softvera na Windows Cloud platformi. Skup pod nazivom „CRM za klijenta budućnosti“ , zakazan je za 24. april s'početkom u 09h:30min, a održaće se u prostorijama lokalne Microsoft kancelarije (Španskih boraca 3).

PROMO CENE: Najbolji Cloud serveri već od 17€

Proširili smo svoje kapacitete i obezbedili promotivnu ponudu Cloud servera po najpovoljnijim cenama koje će za vas važiti 12 meseci! Kreirajte virtuelnu mašinu potpuno prilagođenu vašem poslovanju na jedan klik, već za 17€ mesečno!

Nova kolekcija namenskih servera

Osvežili smo svoju ponudu namenskih servera novim kofiguracijama i modelima. Možemo se pohvaliti najboljim odnosom cene i kvalileta. Serveri su bazirani su na Intel® XeonTM processorima i Supermicro® barebone rack serverima. Zakupom namenskih EUnet servera imate na raspolaganju različite hardverske i mrežne resurse potrebne za vaše internet poslovanje....

ICANN obaveštenje o domenima

ICANN, od 1. januara 2014. godine zahteva da svi akreditovani registri domena verifikuju kontakt informacije registrovanih vlasnika internet domena. U skladu sa time, tokom poslednjih 15 dana, svaki vlasnik domena je nekoliko puta dobio obaveštenje na email (koji je u upisan u našoj bazi) sa zahtevom za verifikaciju podataka sa linkom za potvrdu.

Radno vreme tehničke podrške 15.02. i 17.02.2014.

Služba tehničke podrške EUneta neće raditi tokom predstojećih praznika, odnosno u subotu 15.02. i u ponedeljak 17.02.2014. godine. U svakom momentu nam možete poslati e-mail na podrska@eunet.co.rs ili ostaviti govornu poruku pozivom na brojeve 0700 600 500 ili +381 11 3010 500

PROMO: 12 meseci popusta za Windows Cloud

Sa zadovoljstvom vam obaveštavamo da od danas u ponudi imamo novi servis - Windows Cloud. Želimo da vas obradujemo i popustima koje smo vam tom prilikom pripremili. Ukoliko zakupite bilo koji Hyper-V Cloud do kraja godine koristićete popust neverovatnih 12 meseci!

Poklanjamo 2014 dinara za cPanelHosting!

EUnet je pripremio poklon za sve korisnike koji tokom novogodišnjih praznika zakupe cPanelHosting. Uz godišnji zakup bilo kog cPanel paketa dobijate poklon vaučer od 2014 dinara! Akcija važi do kraja januara 2014. godine.

Posvećena hosting podrška

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo o promenama i novinama koje smo uveli, a koje stupaju na snagu od 12. novembra 2013. Oformljen je nov i poseban tim tehničke podrške koji će se posvećeno baviti isključivo pitanjima korisnika hosting servisa

EUnetHosting na Microsoft Sinergiji 13

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na predavanje EUneta "Hyper-V 2012 R2 Under the Hood" na ovogodišnjoj Microsoft Sinergiji

EUnetHosting na Datum konferenciji

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na predavanje EUneta na ovogodišnjoj Datum konferenciji, koja se održava 15.10.2013. u hotelu Hyatt

Ukidanje usluge paketi domena

Ukoliko nameravate da registrujete više domena ili obnovite domene u paketu, možete značajno uštedeti ukoliko to učinite pre 11. oktobra 2013. kada se ova usluga ukida

Promotivna letnja akcija - Exchange mailbox za manje od 5€

Letnji odmori su uveliko u toku, a i sami znate da je došlo vreme kada ste sve manje u mogućnosti da isključite telefon, da ne mislite na posao i poruke koje čekaju na odgovor. Od obaveza se ne može pobeći, ali se one mogu olakšati

cPanel Hosting Reseller program

Ako se bavite izradom sajtova ili pružanjem IT usluga, možete dodatno zaraditi uz cPanel hosting program

Novi servis: EUnet Zimbra business mail

Saznajte zašto je Zimbra business mail najkorišćenija alternativa za Microsoft Exchange u svetu

Promena sedišta kompanije EUnet d.o.o. Beograd

Obaveštavamo korisnike da će kompanija EUnet d.o.o. od 01.04.2013. biti na adresi Milentija Popovića 9, u zgradi Sava Centra. Pozivamo vas da nas tokom aprila posetite u novom prostoru, pripremili smo vam i lepe poklone :)

Popusti tokom praznika do 50%

Dok mi ne radimo, naš online shop radi punom parom i daruje 50% popusta na Cloud i hosting pakete, kao i 20% popusta na domene

Saradnja šampiona: Milorad Čavić & EUnet

Izradu web sajta Plivačke Akademije Milorad Čavić www.pkamc.rs, napredno CMS rešenje, E2 CRM, hosting infrastrukturu i kompletnu podršku u realizaciji ideja, pružila je kompanija EUnet

50% popusta tokom praznika!

Dok mi ne radimo, naš online shop radi punom parom i daruje 50% popusta na Cloud, hosting i domene

Srećni praznici

Želimo Vam 365 dana sreće u Novoj 2013. Za poslovne uspehe Vam nije potrebna sreća, tu je EUnetHosting!

EUnet Affiliate program

Zaradite preko svog sajta, bloga, online prodavnice, Facebook ili Twitter naloga. Jednim klikom možete zaraditi i 5000 dinara.

Promena cenovnika EUnetServer usluga

Novi cenovnik i način obračuna EUnetServer servisa važiće od 01. januara 2013. godine

EUnetHosting poklanja 40€ za Google Adwords

Uz svaki kupljeni hosting paket ili Cloud server, EUnet je obezbedio poklon od 40€ za Google Adwords oglašavanje

EUnetHosting na Microsoft Sinergiji 12

Predavanje "Hyper-V Replica - Disaster Recovery Hosting", 23.10.2012. u terminu od 17 časova u sali 2/0.

Radno vreme 12. novembra 2012.

Zbog Dana primirja u Prvom svetskom ratu, u ponedeljak 12. novembra 2012. radiće samo služba tehničke podrške

Od 01. avgusta počinje slobodna registracija .СРБ domena

Do sada su nacionalni ćirilični domen mogli da registruju samo postojeći vlasnici .rs domena, međutim od 01. avgusta 2012. više ne postoje preduslovi.

NOVO - Hyper-V virtuelni Windows serveri

Microsoft tehnologija razvijana za Windows VPS, zbog čega pruža najbolje performanse i pouzdanost u odnosu na ostale Windows VPS

Izmena cenovnika za Cloud servise

Od 01. jula 2012. godine primenjivaće se novi cenovnik Cloud servera

Neviđena rasprodaja .RS domena - već od 399 din!

Registrujte .in.rs domen po ceni od samo 399 din sa pdv-om, co.rs za neverovatnih 614 dinara, dok .RS za 1676 dinara! Domen .srb gratis!

Slobodna registracija .СРБ domena od 01.avgusta!

Obaveštavamo vas da 01. avgusta 2012. godine počinje slobodna registracija ćiriličnog internet .СРБ domena.Od navedenog datuma slobodne ćirilične domene moći će da registruje svako ko to želi, bez obzira na to da li poseduje određeni istoimeni .RS domen ili ne.

cPanel hosting paketi

Za sve nove korisnike Eunet hostinga uz godišnju uplatu za hosting obezbeđujemo 30% popusta...

WordPress, Joomla i Drupal templejti na Cloud serverima

Sada vas samo par klikova deli od vašeg Cloud web servera sa WordPress, Joomla i Drupal CMS alatima

CA Technologies proglasio najbolje AppLogic partnere

CA Technologies je proglasio EUnet za najboljeg partnera godine za područje Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

Sezonsko sniženje svih modela namenskih servera do 50%! Setup za 1 dinar!

Obaveštavamo vas da je počelo sezonsko sniženje namenskih servera, čak do 50%! Za sve korisnike koju naruče namenski server u periodu od 01.04. do 30.04. obezbeđen je popust za uplatu na mesečnom nivou + setup za 1 dinar!

Nestanak struje u kancelarijama EUneta najavljen za 28.03.2012.

Zbog radova na remontu trafo stanice u Dubrovačkoj ulici, 28.03.2012. od 08-15h kancelarije EUneta neće imati struje. Molimo sve korisnike da nam zahteve šalju putem email-a.

Najbolja ponuda samo u martu - besplatan domen uz cPanelHosting!

Za sve nove korisnike Eunet hostinga, do 01.aprila obezbeđujemo 1. godinu poklon .rs ili .com domen, uz godišnju pretplatu cPanel Hostinga! Takođe, uz godišnje uplate za hosting obezbeđujemo i 30% popusta, pa je ukupna ušteda i do 60%...

Obaveštenje - Registracija .СРБ domena

Zbog početka registracije .СРБ domena 27.01.2012. godine u podne, u kratkom periodu od 11:30 do 12:00h istog dana biće onemogućena registracija .RS domena.

Počinje registracija .СРБ domena

Obaveštavamo vas da je konačan datum početka registracije ćiriličnog internet domena .СРБ, Dan Svetog Save - 27. januar 2012. godine. Internet domen .СРБ je pored .RS domena, drugi nacionalni domen Republike Srbije, a posle ruskog .RF i drugi internet domen na svetu na ćiriličnom pismu koji je moguće registrovati.

My.eunethosting.com - portal za hosting servise

OnlineShop - na portalu http://My.eunethosting.com možete naručiti, platiti novi ili obnoviti postojeći hosting servis, izmeniti podatke, proveriti račune...

EUnet je postao Microsoft Mobility Partner

Kao prvi Internet provajder na ovim prostorima koji je sa Microsoftom potpisao SPLA ugovor (Services Provider License Agreement) pre punih 7 godina

Radno vreme naplatnih mesta za praznike

Neradni dani EUnet naplatnih mesta u Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Nišu su 02, 03. i 07. januar 2012. godine, a 31.12. radno vreme je do 15h.

Koristite besplatno svoj Cloud hosting plan

Svi pričaju o Cloud Computingu, a mi vam omogućavamo da isprobate sve njegove mogućnosti i uverite se u kvalitet servera u našoj ponudi.

Izašao je EUnet Bilten novembar 2011

Izašao je novembarski broj EUnet Biltena. Sada se na jednom mestu možete informisati o svim promocijama i atraktivnim ponudama.

Zajedno za dečiji osmeh

Pozivamo vas da zajedno obradujemo decu, ne možemo da im kupimo sreću. Ono što možemo je da ih utoplimo i bar na trenutak im izmamimo osmeh na licu.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani