Press centar

Bolja hosting podrška

Poštovani korisnici,

u proteklom periodu EUnet se fokusirao na osluškivanje potreba tržišta i naših klijenata, analizom njihovog zadovoljstva, sa posebnim osvrtom i pažnjom na primedbe, sugestije i zapažanja postojećih korisnika naših usluga. Pored raznih zanimljivih i praktičnih predloga, ono što smo uočili kao najčešću primedbu korisnika je otežana dostupnost tehničke podrške za hosting servise. Većina anketiranih korisnika navodi da im je mnogo značajnije da imaju brži i direktniji kontakt sa support agentima i sistem administratorima koji se posvećeno bave  isključivo hosting pitanjima, nego 24x7 support koji je ocenjen kao najmanje važan.

Smatramo da su ovakve primedbe korisnika apsolutno opravdane, jer mnogi hosting korisnici nisu mogli da se "probiju" zbog masovnijih EUnet servisa poput ADSLa. Nakon odmeravanja svih "za" i "protiv" argumenata povodom  preduzimanja radikalnijih promena u organizaciji hosting tehničke podrške, a u skladu sa vašim zahtevima i potrebama, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo o promenama i novinama koje smo uveli, a koje stupaju na snagu od 12. novembra 2013:

  • Oformljen je nov i poseban tim tehničke podrške koji će se posvećeno baviti isključivo pitanjima korisnika hosting servisa.
  • Novi broj hosting tehničke podrške je 0700 600 500 za pozive sa fiksne mreže po lokalanoj tarifi i +381 11 3010500 za pozive iz mobilne mreže i inostranstva. Email adresa za sva pitanja podrške ostaje nepromenjena - podrska@eunet.co.rs ili support@eunet.co.rs.
  • Novo radno vreme sektora podrške je od 08:00 do 20:00 radnim danima i od 10:00 do 15:00 subotom, za sve hosting servise. Podrška 24x7 ostaje na raspolaganju korisnicima koji su pretplaćeni na advanced i premium support usluge, kao i u okviru naprednih hosting servisa koji takav support uključuju (namenski serveri, managed cloud i druge managed usluge) .
  • Oformljen je i novi Customer Care sektor koji pokriva i odeljenja za rešavanje problema i pritužbi, kao i slanje sugestija za unapređenje rada, kojima se korisnici mogu obratiti putem email adrese CustomerCare@eunet.co.rs.

Detaljnije o paketima podrške pogledajte na stranicama:


Naši prioriteti su zadovoljni korisnici, odnosno uspešna i dugoročna saradnja sa vama. Zato ćemo i dalje nastaviti da vam pružamo kvalitetne i pravovremene informacije o servisima ili potencijalnim poteškoćama. Budite slobodni da nam odmah pošaljete svoje utiske i zapažanja, na info@eunet.co.rs ili nas kontaktirajte putem telefona +381 11 3010 500.

Novembar 2013.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani