Press centar

EUnetHosting na Datum konferenciji

Poštovani korisnici,

sa zadovoljstvom vas pozivamo na predavanje EUneta na ovogodišnjoj Datum konferenciji, koja se održava 15.10.2013. u hotelu Hyatt.

Tema ovogodišnje stručne konferencije DATUM (dani tehnološkog umeća) su "Data centri i IT infrastruktura" i očekuje se preko 300 IT i poslovnih profesionalaca, tako da će ovaj događaj biti pravo vreme i mesto za korisne susrete i razmene iskustava o ovoj važnoj temi.

Skup će ponuditi odgovore na važna pitanja infrastrukture data centara, a od predstavnika EUneta možete čuti o savremenim virtualizacionim i cloud rešenjima koja omogućavaju korišćenje virtuelnih resursa data centra, bez obzira u kojim data centrima se nalaze fizički resursi. Aplikativna rešenja, kao što je EUnet CCP (Cloud Control Panel), omogućavaju potrebnu apstrakciju korišćene tehnologije i geografske lokacije, pri tome nudeći potreban stepen upravljivosti čak i na hibridnim rešenjima sa raznorodnim korišćenim tehnologijama.

Konferencija DATUM je namenjena rukovodiocima svima koji donose odluke vezane za IT, odnosno rukovodiocima, IT direktorima (CIO), tehničkim direktorima, direktorima finansija (CFO) itd. Besplatno praćenje konferencije omogućeno je povlašćenim učesnicima (posetiocima koji popune anketu i prijavu, a nadležni su za teme IT infrastrukture u svojim radnim organizacijama).

Oktobar 2013.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani