EUnet brend

EUnet je priznati lider na polju Internet komunikacija i provajder koji je prvi započeo sa komercijalnim pružanjem usluga povezivanja na Internet u Srbiji i Crnoj Gori. EUnet Yugoslavia je počeo sa radom 1995. kroz partnerstvo sa kompanijom EUnet International CS Amsterdam, u tom trenutku vodećim evropskim Internet operaterom, i od tada uspostavlja standarde Internet usluga na domaćem tržištu.

Pod brendom EUnet posluju dva pravna lica. Kompanija EUnet d.o.o. je vlasnik žiga i ekskluzivni nosilac svih prava na ime i znak "EUnet" koji se odnose na sve hosting i cloud servise.

Posvećeni smo pružanju profesionalnih hosting usluga, razvoju core business software-a i informatičkih rešenja i posluje širom sveta kroz članice EUnet grupe: DataGate (UK), DNS Europe (Evropa, Bliski istok, Afrika) i Bluenet (Amerika). Usluge koje kompanija pruža  su: Cloud hosting baziran na CA AppLogic i Hyper-V Cloud platformama, disaster recovery rešenja, održavanja sistema i virtuelnih data centara širom sveta, iznajmljivanje profesionalnih namenskih servera i prostora za kolokaciju opreme, brojne SaaS aplikacije, Linux i Windows web hosting, razvoj softvera, usluge održavanja i podrška za CA AppLogic Cloud platformu, dizajna sistema, inženjerske i konsultantske usluge.

EUnet d.o.o. Beograd

Bulevar Zorana Đinđića 8a, 11070 Novi Beograd
Tel. +381 11 3010 500
Fax. +381 11 3112 551
E-mail: info@eunet.co.rs
Radno vreme: 08:30-16:30h radnim danima
Podrška: radno vreme 08:00-20:00 radnim danima, 10:00-15:00 subotom
Email: podrska@eunet.co.rs: 0700 600 500
www.eunethosting.com
www.facebook.com/EUnetHosting
www.twitter.com/EUnetHosting

EUnet d.o.o čini stučan tim inženjera i programera, posvećenih pružanju profesionalnih hosting usluga, razvoju core business software-a i informatičkih rešenja. Posebna pažnja posvećuje se razvoju naprednih hosting servisa i online aplikacija koje su neophodne za uspešno Internet poslovanje.

EUnet d.o.o. je prepoznatljiv po tome što ide u korak sa svetskim trendovima i prati potrebe velikih IT kompanija gde su virtuelizacija, optimizacija i rast uskladištenih podataka trenutno najviši prioritet. CA Technologies AppLogic Cloud rešenja, koje nudi kompanija EUnet, predstavljaju potpuno novi pristup u organizaciji, upravljanju i obezbeđivanju potrebne IT infrastrukture za poslovanje svake kompanije.

Na "Accelerate the Cloud Miami 2012" godišnjoj CA Technologies MSP konferenciji CA Technologies je proglasio članicu EUnet Grupe, DNS Europe, za najboljeg partnera godine za područje Evrope, Bliskog istoka i Afrike. Kriterijumi za izbor najboljeg partnera određivani su prema doprinosu u prodaji licenci, učešću u CA događajima, prodajnim prilikama, pomoći u implementaciji servisa i platforme, podršku u širenju Cloud tehnologije na svom tržištu.

Za EUnet, kao uspešnog ISP-a, od najveće važnosti je da serveri i servisi klijenata budu dostupni na Internetu u svakom trenutku, 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Kvalitet usluge i visoku dostupnost garantuje veći broj profesionalnih data centara širom sveta i nekoliko nezavisnih autonomnih sistema. Okosnica sistema je smeštena u dva data centra u Beogradu, dva u Londonu i jednom u Majamiju. Za potrebe i po želji korisnika moguće je izgraditi čvorište u bilo kom data centru u svetu i ostvariti veze ka željenim mrežama.

Nudimo različite hosting usluge i napredne servise, među kojima su:

 • Cloud hosting usluge bazirane na CA AppLogic Cloud Platfrmi,
 • Cloud hosting usluge bazirane na Hyper-V Platfrmi,
 • disaster recovery rešenja,
 • usluge dizajna sistema, inženjerske i konsultantske usluge,
 • zakup profesionalnih namenskih servera,
 • održavanje i podrška za CA AppLogic Cloud platformu,
 • usluge održavanja sistema i virutelnih data centara sirom sveta,
 • iznajmljivanje prostora za kolokaciju opreme korisnika,
 • brojne SaaS aplikacije,
 • razvoj softvera,
 • Linux i Windows hosting (shared web hosting, cPanel, virtuelni serveri).

Korisnici naših usluga dobijaju podršku za maksimalnu kontrolu u pogledu funkcionalnosti servera i instaliranih aplikacija, a svu potrebnu infrastrukturu i internet kapacitete obezbeđuje EUnet.

Sva EUnet čvorišta realizovana su korišćenjem opreme renomiranih proizvodjača Cisco, Juniper, HP, Dell, Supermicro, IBM, APC i mnogi drugi. Veze između EUnet data centara kao i veze ka globalnim i lokalnim Internet provajderima realizovane su optickim kablovima, a korisnicima pružamo širok spektar brzina (100Mbps, n x 100Mbps, 1Gbps, n x 1Gbps, 10Gbps i n x 10Gbps). EUnet korisnici imaju mogućnost da koriste usluge u jednom ili više data centara istovremeno, uz mogućnost veza ka internetu, veza ka lokanim internet provajderima, veza ka lokalnim  kabl operaterima i veza ka sopstvenim lokacijama.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani