Mail

Kako da izaberete pravo mail rešenje za posao?

Ovaj tekst vam daje smernice da ne pogrešite u odabiru mail sistema za vaše poslovanje, a možete uvek pozvati i nas za konsultacije.

Osnovna karika u poslovnoj komunikaciji na internetu je email

Na tržištu postoji veliki broj različitih email rešenja, različitih po ceni i po karakteristikama. Da biste izabrali pravo rešenje potrebno je da sebi prvo postavite pitanje koliko vam je email bitan i šta biste radili kada vam email ne bi funkcionisao. Kada sagledate poslovanje iz tog ugla, tek onda pogledajte ponudu email rešenja i donesite odluku.

Početak poslovne email komunikacije je u "domenu"

Pre izbora pravog mail rešenja, preporučljivo je da imate sopstveni domen za vaše email adrese (ime.prezime@domen.rs). Posedovanje domena je jedini način da vaša email adresa bude stvarno vaša, a ne da pripada provajderu, Facebook-u ili Google-u. Bez obzira da li ste pojedinac ili firma, ne postoji opravdanje da ne posedujete svoj domen. Registracijom domena ne dobijate samo potpunu slobodu raspolaganja svojom email adresom, već pre svega jačate svoj kredibilitet u elektronskim komunikacijama.

Mail rešenje za fizička lica i male preduzetnike - preporučujemo cPanel mail only

Ako ste fizičko lice i potreban vam je mail za vas i vašu porodicu, preporučujemo MailOnly na cPanel Shared Hostingu po ceni od 360 dinara mesečno. U okviru ovog paketa dobijate 50 mailbox-ova i 2 GB prostora, zajedno sa cPanel interfejsom za upravljanje mailboxovima. Svaki clan porodice može imati sopstveni mailbox u okviru porodicnog domena, na primer u obliku adrese ime@prezime.in.rs.

Iako cPanel Shared Hosting mail na prvi pogled može da zadovolji osnovne potrebe za mailom i manjim firmama, ne preporučuje se njegovo korišćenje kod firmi sa većim brojem zaposlenih ili u firmama gde je veći protok mail-ova. Zbog same prirode Shared Hosting servisa u kome veći broj korisnika deli jednu platformu, nije moguće garantovati potrebne performanse i dostupnost email servisa. Email je u današnje vreme značajan deo poslovanja svake firme, ne samo kao sredstvo komunikacije vec i kao nezamenljivi deo poslovnih procesa. U takvom slučaju, izbor neznatno jeftinijeg, ali neadekvatnog rešenja može umesto male uštede, predstavljati u budućnosti veliku štetu odnosno veliki trošak. 

Idealno mail rešenje za firme - Cloud Mail server

Cloud Mail Server je idealna aplikacija za mala i srednja preduzeća, kojima je potrebno jednostavno, a potpuno rešenje u svakodnevnoj, poslovnoj e-mail komunikaciji. Ova aplikacija vam obezbeđuje najsigurniji način pristupa elektronskoj pošti, bilo iz kancelarije, putem veb-pretraživaca ili e-mail klijenata, sa bilo koje lokacije na svetu, bilo kada, sve dok vam je dostupna internet konekcija. Za samo 49 evra dobijete sopstveni email server sa svim funkcionalnostima!

Microsoft Exchange server - sve prednosti mail sistema u jednom servisu

Ukoliko želite da iskoristite sve prednosti Microsoft Exchange servera, a niste u prilici da podignete i održavate server u okviru vaše kompanije, budite bez brige. Exchange Shared Hosting servis vam bez većih investicija obezbeduje rad u poznatom okruženju, pristup elektronskoj pošti, kalendaru i ostalim važnim informacijama bilo kad i bilo gde, uz mogućnost administriranja vaših naloga preko kontrolnog panela koji smo razvili za naše korisnike, po ceni već od 3,9 eura po mailboxu.

Niste pronašli ono što vam odgovara?

Za firme i organizacije koje imaju potrebe za velikim brojem mailbox-ova, EUnet nudi rešenja bazirana na open source i MS Exchange platformama, hostovana na Cloud ili fizickim serverima, a prilagođena
potrebama svakog pojedinačnog korisnika. Pozovite nas i naši inženjeri mogu za vas isprojektovati i održavati email platformu koja ce zadovoljiti sve vaše potrebe.

Bez obzira za koje se EUnet mail rešenje opredelite, na raspolaganju vam je posvećena tehnička podrška, koja je dostupna od 08:00 do 20:00 časova radnim danima i od 10:00 do 15:00 subotom. Svaki vaš e-mail upućen tehnickoj podršci, prati se kroz tiketing sistem, što vam garantuje da ćemo na vaš zahtev odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Takođe nas možete pozvati i na telefon 011 3010550.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani