Windows Cloud SSD

Zašto da izaberete Windows Hyper-V Cloud za vaše poslovanje? 

Prednosti ove hosting tehnologije su mnogobrojne:

 • možete da izaberite sopstveni privatni operativni sistem
 • svaki virtuelni server je izolovan od ostalih virtuelnih servera na zajedničkom hardveru
 • dobijate kompletan administratorski pristup kroz Remote Desktop (RDP)
 • (HA) High Availability sistem
 • virtuelni serveri se neprekidno repliciraju na redundantne servere
 • idealno rešenje za Disaster Recovery, hostovanje aplikacija i veb-sajtova
 • instalirajte svoj softver i aplikacije
 • sigurnije je i brže od shared web hostinga
 • Windows OS licenca je pokrivena izborom našeg Cloud servisa
 • Instalirani Microsoft softver na serveru mora biti licenciran, te pružamo pogodnost iznajmljivanja tj. mesečnog zakupa Microsoft licenci kroz SBB SPLA Ugovor (Service Provider Licence Agreement) koji svim zainteresovanim licima, po povoljnim uslovima, obezbeđuje pravo na korišćenje legalnog softvera bez velikog ulaganja. Ukoliko posedujete svoje Microsoft licence (sem Windows OS) na kojima je uključen SA (Software Assurance) možete ih iskoristiti na zakupljenom virtuelnom serveru kroz Licence Mobility program.

Korišćenjem Windows Hyper-V Clouda možemo na vaš zahtev da:

 • kloniramo vaš virtuelni server bez downtime-a
 • kreiramo vaš virtuelni klaster dok ste rekli..."klaster"
 • čuvamo repliku vašeg virtuelnog servera ako već imate podignut Hyper-V 2016
 • promenimo veličinu vašeg virtuelnog hard diska i dodamo novi virtuelni diskbez downtime-a
 • hostujemo i vaše Linux servere na Hyper-V 2016 sistemu
 • migriramo vaš virtuelni server unutar našeg clouda bez ikakvog downtime-a
 • održavamo vaš virtuelni server ukoliko vam je to potrebno

Izaberite Hyper-V Cloud server po želji odmah

Brendirani resursi

Svaki aspekt našeg Hyper-V Clouda je potpuno redundantan, što ga čini otpornim na nestanak struje, pokvarene diskove ili mrežne prekide. Koristimo brendirane SuperMicro servere sa najnovijim Intel procesorima, NettApp storage i Cisco mrežne uređaje, što je kombinacija koja garantuje ultra brze performanse dovoljne za bilo koju aplikaciju. Ako vam je potreban i dodatni nivo bezbednosti, pomoću Hyper-V Replica tehnologije možemo da repliciramo vaš virtuelni server u udaljeni data centar.

Hyper-V replica

Da li je vaša kompanija spremna da sačuva kritične servise u slučaju katastrofe? Hyper-V Replica pruža mogućnost izgradnje efikasnog Disaster Recovery sistema, koji je nezavistan od hardvera, lokacije ili tipa servisa koji se replicira. Oslonite se na SBB hosting inženjere za konfigurisanje i monitoring replikacije između primarnog i replica servera. U dogovoru sa klijentima i na osnovu detaljne analize, izrađujemo prilagođeno, custom rešenje za svakoga, dok cena zavisi od kompleksnosti sistema i anagažovanih resursa.

Instant upgrade servera

Koliko vremena vam je potrebno da uradite upgrade vaših fizičkih servera? Zar nije lakše da to prepustite nama? Naš Hyper-V Cloud je već sada hostovan na najnovijoj verziji Hyper-V 2016. Arhitektura našeg clouda nam omogućava da lako pratimo nove verzije koje će Microsoft ubuduće objavljivati na godišnjem nivou.
 

Brzo, jeftino i prilagodljivo rešenje

SBB shvata da postoji velika potreba za virtuelnim rešenjima koja su ujedno jeftina, brza i lako prilagodljiva poslovnim potrebama korisnika. To je upravo ono što vam SBB Hyper-V Cloud nudi. I vi već danas možete dobiti Windows Server 2019 VPS na našoj cloud platformi.
 

Prednosti u odnosu na Dedicated Server Hosting

Hyper-V virtuelni serveri nude mnogobrojne prednosti u odnosu na klasičan Dedicated Server Hosting, pošto nudi bolji uptime i mnogo lakše skaliranje resursa, često čak i bez ikakvog prekida u radu. Jedna od najvećih prednosti je u tome što se Hyper-V virtuelni serveri konstantno repliciraju na redundantne servere, gde u svakom trenutku mogu biti automatski aktivirani, ukoliko dođe do hardverskog kvara, ili u slučaju održavanja fizičkog servera.
 

Prednosti u odnosu na Virtual Private Servers (VPS)

Prednost Hyper-V virtuelnih servera u odnosu na VPS servere je u tome što je svaki virtuelni server izolovan od ostalih pošto svaki virtuelni server ima svoj zasebni operativni sistem,
sopstvene garantovane CPU, RAM i disk resurse, što vam dozvoljava da instalirate operativni sistem isto kao na dedicated fizičkom serveru. Ovo znači da ne morate da brinete da li će
vaš server biti ugrožen opterećenjem koje stvaraju ostali virtuelni serveri na istom cloudu.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani