Telehousing

Dodatne Telehousing opcije i usluge

Internet link

Internet saobraćaj vašeg servera se tarifira na osnovu srednjeg mesečnog protoka i to tako što se tarifira samo saobraćaj u smeru većeg protoka kroz link, a odlazni saobraćaj se prethodno podeli sa faktorom 10.

Intervencije u konfigurisanju firewalla

Podešavanje firewalla je uključeno u cenu početnog podešavanja. Firewall vam pruža sigurnost od neželjenih napada sa globalne mreže i njihovo otkrivanje pre nego što podaci i aplikacije na vašim serverima mogu da budu ugroženi. Dodatne intervencije na podešavanju firewalla se naplaćuju.

Privatni LAN (za više servera)

Ukoliko želite da povežete više servera u privatnu mrežu, čime dobijate razmenu podataka bez izlaska na internet i dodatnog tarifiranja protoka, odaberite privatni LAN. Osim što podatke razmenjujete u lokalnoj mreži, možete i da prenosite veću količinu podataka, na primer između web aplikacije na jednom i baze podataka na drugom serveru.

Monitoring mreže

Putem e-maila i SMS poruka, možete dobijati notifikaciju o trenutnoj nedostupnosti i ponovnoj dostupnosti određenog porta, zato što se server i svi servisi nadgledaju 24/7.

Remote kontrola napajanja

Iznajmljivanje uređaja za remote kontrolu napajanja servera i komunikacionih uređaja može vam uštedeti dragoceno vreme koje biste utrošili na dolazak.

Održavanje

Usluga održavanja se može dogovoriti sa EUnetom u skladu sa potrebama korisnika.

Ukoliko želite više informacija o ovom servisu, kontaktirajte nas putem broja telefona +381 11 30 10 500 ili putem e-mail formulara.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani