Online prodavnica

Prijavite se za uslugu online plaćanja - Banca Intesa Beograd

Ukoliko želite da svojim kupcima ponudite mogućnost plaćanja platnim karticama putem interneta, kao i da koristite usluge Banca Intesa u okviru Eunet Online prodavnice, potrebno je da se za to i prijavite.

Ova usluga Banca Intesa vam omogućava prodaju proizvoda/usluga kroz prihvatanje uplata platnim karticama iz sistema VISA, MasterCard i Maestro na vašem internet prodajnom mestu, odnosno na vašoj online prodavnici.

Da biste mogli da realizujete uslugu, neophodno je da nakon prijave, a po kontaktu nadležne službe Banke, dostavite potrebnu dokumentaciju.
Dokumentaciju koja je potrebna za realizaciju ove usluge možete pogledati na sledećoj adresi DOKUMENTACIJA za plaćanja platnim karticama putem interneta.

Popunjavanjem formulara ispod, činite prvi korak u prijavi.*

Vrlo je bitno da vaš poslovni model bude u skladu sa uslovima poslovanja Banca Intesa, sa zakonskom regulativom i regulativom kartičarskih organizacija.

Popunite formular:

Ime kompanije:
Adresa:
Kontakt osoba:
Kontakt email:
PIB:
Maticni broj:
Kratak opis poslovanja Vase kompanije:
(U najkraćim crtama opišite šta će se prodavati preko interneta, kako to dostavljati kupcima ili kako će se pružati usluga, kako se rešavaju reklamacije i slično.)
   

 

* EUnet vam ne garantuje da će vaša prijava za Online Shop servis Banca Intesa biti odobrena. Naš cilj je da vam olakšamo prvi kontakt sa nadležnim službama u Banca Intesa i omogućimo vam da što brže oformite svoju internet prodavnicu na način na koji ste to zamislili.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani