Reseller

LinkShare - Zaradite na Internetu, ne radeći ništa!

Affiliate hosting program (ili saradnički program) je jedan od načina da zaradite preko svog sajta, bloga, online prodavnice, pa čak i Facebook ili Twitter naloga, bez velikog truda. Dovoljno je da postavite link ka bilo kojoj stranici sa www.eunethosting.com sajta, bilo gde na internetu, a od svih kupovina koje se obave preko tog linka ostvarujte zaradu. Ne morate biti korisnik SBB usluga da biste postali affiliate partner.

Prodaja bilo kog hosting servisa koji vidite na našem sajtu donosi određenu zaradu. Vaše je samo da postavite neki od ponuđenih banera na svoj sajt, ili pak samo link na način i mesto koje vama odgovara.

SBB beleži svaku hosting prodaju koja je ostvarena dolaskom preko vašeg banera/linka. Kada korisnik dođe na hosting deo našeg sajta i kupi neki od hosting servisa, mi ćemo obraditi porudžbinu, izdati profakturu, aktivirati servis po evidentiranju uplate i vama evidentirati zaradu - vaše je samo da povremeno proveravate kako rastu vaši prihodi i javite nam se kada budete želeli da iskoristite ostvarena sredstva. Jednim klikom preko vašeg sajta možete zaraditi 5000 dinara, a ako je posećen i potrudite se da baner bude zapažen, pa puno korisnika poruči servis preko vas, možete zaraditi i daleko više, bez ikakvog napora.

Kako funkcioniše affiliate hosting program?

Reč je o principu online preporuke. Postavite baner sa vašim jedinstvenim affiliate linkom (koji formirate preko svog affiliate naloga). Svaki posetilac koji klikne na taj baner, biće praćen preko cookies tako da ćemo imati zabeleženo da je posetio naš sajt preko vašeg linka, čak i ako se vrati na naš sajt u roku od 100 dana i nešto naknadno kupi. Kada ovaj posetilac kupi neki od naših hosting servisa, mi ćemo imati zabeleženo da je ova kupovina ostvarena zahvaljujući affiliate preporuci i vaša provizija će automatski biti evidentirana na vašem affiliate nalogu. Iznos zavisi od hosting servisa koji je kupljen, a pregled zarade po servisima možete videti preko svog affiliate naloga. Ostvareni iznos možete upotrebiti za plaćanje hosting servisa kod SBBa.

Kako da postanete SBBHosting affiliate?

Ukoliko već niste postojeći korisnik naših hosting usluga, potrebno je prvo da registrujete nalog na My.EUnetHosting.com portalu. Postojeći korisnici naših hosting usluga mogu samo da se uloguju na nalog koji već imaju. Kada se ulogujete, kliknite na Affiliate stranicu u meniju. Formirajte svoj jedinstveni affiliate link, postavite ga gde vama odgovara, u neki drugi baner ili preuzmite već gotove banere i postavite ga/ih na svom sajtu, blogu, a možete čak i na nekoj društvenoj mreži. Link treba da vodi na neku stranicu našeg sajta, poželjno na servis koji želite da se prodaje, jer ćete tako ostvariti željenu zaradu. Želimo vam puno uspeha i veliku zaradu!

 

Želim da postanem affiliate partner

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani