• Hosting centrala     0700 600 500
  •   +381 11 3010 500
  • Podrška +381 11 3010 510
  • Fax +381 11 3112 551

Microsoft Sharepoint

SharePoint Foundation 2010 

Microsoft Sharepoint  · 

Karakteristike

Šta SharePoint može da učini za vas?

Kreirajte intranet sajtove u nekoliko klikova

U samo nekoliko klikova, koristeći postojeće šablone, možete da kreirate logički produžetak postojećeg sajta, intranet sajt, mesto rezervisano samo za komunikaciju zaposlenih. SharePoint omogućava laku i brzu implementaciju portala sličnih društvenim mrežama (kao interni Facebook dostupan samo zaposlenima, sa profilima zaposlenih i sl), Wiki strane koje možete koristiti za razmenu ideja ili za blogove...

Kontrolišite promene

Lako menjajte dokumenta i pratite sve izmene. Kao administrator, odredite šta određeni saradnici mogu da menjaju, a šta ne. Odredite ko će kojim dokumentima moći da pristupi.

Online pristup dokumentima

Čuvajte svoja dokumenta online tako da vam mogu biti dostupni u bilo kom trenutku. Dokle god imate internet konekciju i veb-pretraživač, vi pristupate svakom svom dokumentu, bez obzira gde se nalazite.

Kreirajte ankete i diskusione panele sa članovima tima

Podignite komunikaciju unutar kompanije na viši nivo. Povežite se i saznajte više o zaposlenima i saradnicima. Pozovite saradnike da međusobno razgovaraju i diskutuju o projektima, jednostavnim postavljanjem teme ili ankete.

Integrišite SharePoint i Microsoft Office

Primarna aplikacija za SharePoint-Office integraciju je Microsoft Outlook. U aplikaciji Outlook 2003 možete sinhronizovati kalendar ili liste kontakata i događaja iz SharePointa.

Outlook 2007, međutim, omogućava vam da preuzmete mnoge sadržaje iz SharePointa u offline režimu i sinhronizujete ih ponovo sa vašim sajtom kada se konektujete na Internet. Ostale Office aplikacije, takođe, kao što su Word, Excel, Access, PowerPoint, Visio i OneNote, u značajnoj meri mogu da se integrišu u SharePoint platformu.

Bezbednost podataka

Backup se pravi svakih 24 sata, tako da uvek imate najnoviju kopiju dokumenata koje se čuvaju u najsavremenijem Data Centru.
Centrala:
+381 11 3010 500
info@eunet.co.rs
Podrška:
0700 600 500
podrska@eunet.co.rs
Zakažite sastanak:
Facebook

Vaš biznis ide u korak sa rastućim zahtevima

Najbolje performanse namenskih servera u klasi sa čak duplo više memorije, HDD kapaciteta i internet linkova, garantuju da Vaše poslovanje prati promene u skladu sa vremenom i resursima.

Garantovana dostupnost vaših aplikacija

Cloud infrastruktura je tako kreirana da se svi vaši podaci automatski kopiraju na drugi fizički server u sistemu, tako da ukoliko nekim slučajem dođe do pada jednog servera, vaši podaci postaju dostupni na drugom serveru.

Eunet profesionalni Data Centri

Za potrebe iznajmljivanja Cloud hosting usluge svojim korisnicima, kompanija EUnet koristi Tier-3 i Tier-4 Data Centre na tri lokacije u svetu: u Beogradu, Londonu i Majamiju.