• Hosting centrala     0700 600 500
  •   +381 11 3010 500
  • Podrška +381 11 3010 510
  • Fax +381 11 3112 551

Microsoft Sharepoint

SharePoint Foundation 2010 

Microsoft Sharepoint

SharePoint je profesionalno rešenje koje povezuje ljude, timove i informacije i kojim podižete produktivnost svog poslovanja za jos jedan nivo. Delite i arhivirajte dokumenta, učestvujte u diskusijama i anketama sa kolegama u poznatom i sigurnom okruženju, a backup, brigu o održavanju i licencama prepustite nama.

Sharepoint omogućava da kreirate intranet sajtove, da delite informacije i povećate saradnju sa ostalim kolegama. Sadržaju pristupate putem veb-pretraživača ili desktop aplikacija, kao što je Microsoft Office.

SharePoint 2010 vam pomaže da uštedite vreme i novac, kako biste se fokusirali na prioritete.

SharePoint predstavlja ekonomičnost, uštedu i rešenje za većinu vaših online problema u poslovanju. Izaberite odgovarajući paket koji se plaća na mesečnom nivou, i više ne morate da šaljete glomazne e-mailove na mnoštvo adresa istovremeno, već to činite jednim klikom. Ne morate dodatno da angažujete veb-dizajnera da vam napravi i ažurira interni sajt, da biste podelili važne informacije sa zaposlenima. Imajte uvek prave informacije u pravom trenutku.

Lako pretraživanje dokumenata i sajta

Standardni SharePoint sajt sadrži mnoštvo korisnih alata koji vam omogućavaju deljenje kontakata, kalendara sa listom zadataka i diskusije ili biblioteke dokumenata. Sadržaj sajta se lako pretražuje i prilagođava tako da se konkretne teme prikazuju konkretnim korisnicima, a informacije o promenama postojećih dokumenata su lako dostupne i vidljive.

Ako već imate Exchange mailbox, određene funkcionalnosti možete međusobno povezati, na primer:

  • prenos Outlook kontakata u SharePoint listu kontakata
  • prenos SharePoint kontakata u Outlook
  • povezivanje SharePoint liste događaja sa Outlookom
  • upravljanje SharePoint obaveštenjima u Outlooku
  • kreiranje prostora za sastanake iz Outlooka.

Za dodatne informacije, pozovite +381 30 10 500 ili nas kontaktirajte putem e-mail formulara.

 

Centrala:
+381 11 3010 500
info@eunet.co.rs
Podrška:
0700 600 500
podrska@eunet.co.rs
Zakažite sastanak:
Facebook

Vaš biznis ide u korak sa rastućim zahtevima

Najbolje performanse namenskih servera u klasi sa čak duplo više memorije, HDD kapaciteta i internet linkova, garantuju da Vaše poslovanje prati promene u skladu sa vremenom i resursima.

Garantovana dostupnost vaših aplikacija

Cloud infrastruktura je tako kreirana da se svi vaši podaci automatski kopiraju na drugi fizički server u sistemu, tako da ukoliko nekim slučajem dođe do pada jednog servera, vaši podaci postaju dostupni na drugom serveru.

Eunet profesionalni Data Centri

Za potrebe iznajmljivanja Cloud hosting usluge svojim korisnicima, kompanija EUnet koristi Tier-3 i Tier-4 Data Centre na tri lokacije u svetu: u Beogradu, Londonu i Majamiju.