• Hosting centrala     0700 600 500
 •   +381 11 3010 500
 • Podrška +381 11 3010 510
 • Fax +381 11 3112 551

O nama

EUnet d.o.o. ide u korak sa svetskim trendovima i prati potrebe velikih IT kompanija. 

O nama  · 

Zašto izabrati nas?

Veliki broj servisa

Nudimo različite hosting usluge i napredne servise, među kojima su:

 • Cloud hosting usluge bazirane na CA AppLogic Cloud platformi,
 • Cloud hosting usluge bazirane na Hyper-V platformi,
 • usluge dizajna sistema, inženjerske i konsultantske usluge,
 • zakup profesionalnih namenskih servera,
 • održavanje i podrška za CA AppLogic Cloud platformu,
 • usluge održavanja sistema i virutelnih data centara sirom sveta,
 • iznajmljivanje prostora za kolokaciju opreme korisnika,
 • brojne SaaS aplikacije (Exchange, Microsoft Dynamics CRM, Sharepoint, Business mail i dr.)
 • razvoj softvera,
 • Linux i Windows web hosting.

Data centar jedinstven u regionu

Pored centralnog čvorišta, prvenstveno za potrebe pružanja usluga iznajmljivanja Dedicated Servera i Cloud Hosting usluge, koristimo Tier-3 Level Data centre na 3 lokacije u svetu: u Beogradu, Londonu i Majamiju. Tier-3 Data centri korisnicima EUnet Cloud Hosting usluga obezbeđuju najviši kvalitet usluge sa garantovanom dostupnošću od 99.99%. U EUnet Data centru možete iznajmiti sve Cloud servise, namenske servere, doneti vaše servere ili pak svoju celokupnu telekomunikacionu opremu – nudimo zakup celih rekova ili prostora za smeštaj vaših ormana, kao i iznajmljivanje Virtuelnog Data Centra. Korisnici naših usluga dobijaju podršku za maksimalnu kontrolu u pogledu funkcionalnosti servera i/ili instaliranih aplikacija (u zavisnosti od izabranih usluga), a svu potrebnu profesionalnu infrastrukturu i Internet kapacitete obezbeđuje EUnet.

Dostupnost 24 časa dnevno, 365 dana u godini

Za nas kao uspešnog hosting provajdera, od najveće važnosti je da serveri naših klijenata budu dostupni na Internetu u svakom trenutku, 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Savremeno opremljen Data centar i redundantnost EUnetove infrastrukture, jedinstvene u ovom regionu, garancija su da će korisnici Interneta imati brz, pouzdan i siguran pristup serverima.

Besplatan konsalting

Ako niste sigurni koje hosting rešenje odgovara vašim potrebama, rado ćemo vam pružiti besplatan konsalting. Kao partneri renomiranih proizvođača softvera i hardvera, kao što su Cisco, Juniper, HP, IBM, Tyan, SuperMicro, Intel, Microsoft, AppLogic, Plesk, cPanel, Veri Sign, Comodo i mnogi drugi, možemo da kreiramo rešenje za vas koje u potpunosti zadovoljava potrebe vašeg poslovanja.

Najbolja tehnička podrška

Služba Tehničke podrške (koju čini 60% ljudskih resursa u EUnetu) je za korisnike naprednih hosting servisa organizovana u nekoliko nivoa: Standardni nivo podrške koju pružamo korisnicima EUnet servisa podrazumeva pomoć u radu i intervencije inženjera tokom radnog vremena od 8 do 20 radnim danima, i od 10-15 časova subotom. Van standardnog radnog vremena obezbeđujemo uslugu Premium Supporta. Premium nivo podrške podrazumeva intervencije naših administratora i inženjera 24x7, a po dogovoru mogu uključivati i usluge na zahtev korisnika koje nisu sastavni deo standardne usluge. Usluge Premium Supporta su uključene u cenu usluga naprednih hosting servisa (Namenski serveri, Colocation, Private Cloud, Managed Cloud i druge Managed usluge), a dodatno se mogu ugovoriti za korisnike drugih servisa koji inicijalno uključuju samo standardni nivo.

Briga o korisnicima

Korisnici naših usluga imaju ličnog Account managera koji vodi brigu o njegovim potrebama. Customer Care sektor se bavi konstantnim unapređenjem komunikacije sa korisnicima, razmatranjem njihovih sugestija i ideja, kao i rešavanjem nesporazuma i pritužbi. Korisnici nam se uvek mogu obratiti putem email adrese CustomerCare@eunet.co.rs.

Pogledajte šta drugi kažu o nama.

Centrala:
+381 11 3010 500
info@eunet.co.rs
Podrška:
0700 600 500
podrska@eunet.co.rs
Zakažite sastanak:
Facebook