Servisni linkovi

Saradnja sa nama

Kroz nekoliko različitih partnerskih programa omogućavamo svakoj zainteresovanoj firmi ili pojedincu da pronađe odgovarajući model partnerskog odnosa sa nama. Iako većinu ovih scenarija u praksi odavno primenjujemo, ovaj program ima za cilj da ohrabri i podstakne na razmišljanje sve potencijalne partnere da nam se obrate.

1. Affiliate

Svaki vlasnik sajta može učestvovati u Affiliate hosting programu (čak ne mora biti vlasnik sajta, dovoljan je Facebook ili Twitter nalog). Kroz ovaj program se mogu prodavati sve usluge koje se mogu naručiti preko hosting dela SBB sajta. Dovoljno je da vlasnik sajta postavi link na svom sajtu ka hosting delu SBB sajta. Od svake uplate korisnika koji putem putem tog linka poruči servis, vlasnik sajta ostvaruje zaradu.

Saznajte više

2. Domain Reseller

SBB Hosting Reseller aplikacija obezbeđuje sve što je potrebno za samostalno obavljanje poslova registracije domena. Reseller registruje domene kroz distributersku aplikaciju kojoj se pristupa putem Interneta i određuje broj i naziv domena koje želi da registruje za svoje klijente.

Kao Domain Reseller putem distributerske aplikacije raspolažete sledećim opcijama:

  • Registracija domena
  • Produženje registracije domena
  • Aktiviranje zaštite podataka o kontaktu za domen
  • Finansijski izveštaji za željeni period
  • Pregled prethodnih aktivnosti za željeni period po domenu ili operateru
  • Pregled faktura za željeni period
  • Kreiranje, modifikacije i brisanje operatera
  • Promena vaše lozinke
  • Unos podataka o kontaktima i DNS zapisima
  • Pregled podataka o domenu
  • WHOIS podaci
  • Pretraga prema vlasniku domena
  • Pretraga domena prema nazivu.

Saznajte više

3. Hosting Reseller

Ako se bavite izradom sajtova ili pružanjem IT usluga, svojim klijentima možete ponuditi i SBB cPanel hosting rešenja. Kao distributeru vam nije potrebno tehničko znanje, jer svu podršku i održavanje servisa radi SBBHosting. Kao distributer možete prodavati i naplaćivati SBBHosting usluge kroz reseller aplikaciju, a sve ostalo je naša briga.

Saznajte više

4. Hosting Partner

Želite da budete hosting provajder? SBBHosting vam u tome može pomoći. Obezbedićemo vam odgovarajući virtuelni ili dedicated server i cPanel licencu, kao i Domain reseller aplikaciju. Na SBB se možete osloniti po pitanju podrške za platformu i kompletnu infrastrukturu.

Javite nam se za više informacija

5. Domainer

Pojedincima i firmama koje se bave kupovinom velikog broja domena radi formiranja sopstvenog portfolija, omogućavamo razne pogodnosti i napredne opcije.

Javite nam se za više informacija

6. Sales Partners (System Integrators)

Za kompanije koje u portfoliju svojih IT/softverskih usluga žele da uvrste i SBB Cloud ponudu, obezbeđujemo kompletnu obuku prodavaca i potrebne materijale.

Javite nam se za više informacija

7. Software Development Partners

Ovaj program je namenjen software development kompanijama koje žele da svoje usluge prodaju u cloudu kroz multitenant (SaaS) ili kroz single-tenant model. U SaaS opciji to je zapravo public ili private cloud rešenje. U single-tenant varijanti SBB bi pomogao razvoj cloud templejta za provizionisanje aplikacije.

Zakupom Private Cloud platforme, Cloud Partner tehnički deli raspoložive resurse na manje pakete (Cloud instance), instalira na njih komercijalne softvere i izdaje ih u zakup svojim klijentima kao gotova rešenja. Bez obzira da li se Cloud Partner odluči da nudi osnovni Cloud Server, instalira odgovarajuće poslovne softvere i time kreira templejte sa Cloud Aplikacijama ili doda kompletnu Cloud infrastrukturu (gateway, firewall, switch, load balancer itd.), ulaskom u ovaj Partnerski Program se nudi mogućnost kreiranja sopstvene i konkurentne cenovne politike prema sopstvenim klijentima.

Javite nam se za više informacija

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani