• Hosting centrala     0700 600 500
  •   +381 11 3010 500
  • Podrška +381 11 3010 510
  • Fax +381 11 3112 551
×
 
Cloud izvor uštede: Nema skrivenih troškova Prelaskom na Cloud sistem, vi u startu ostvarujete uštedu. Menjate način na koji razmišljate o troškovima, konačno se oslobađate brige za kvalitet i rashode držite pod kontrolom. U slučaju našeg Clouda, možete u dinar precizno da sračunate koliko će vas koštati nova softverska aplikacija ili novi Cloud server. Bojan Manojlović
Solution Architect, EUnet
Od jednostavnog rešenja pa sve do
naprednog hosting sistema
Ako ste preduzetnik ili firma koja počinje da radi, prvo što vam treba je da registrujete domen, zatim da aktivirate email adresu i sopstveni sajt, a nakon toga dolazi nadogradnja. Mi smo tu da ispratimo vašu firmu u svim potrebnim koracima za uspešan Online biznis. Aleksandra Jovović
Account Manager, EUnet
Sigurna podrška za Online brendiranje U svetu dizajna i digitalnih medija, kao kreativnom direktoru, izuzetno je važno da pored sebe imam kompaniju koja pruža kvalitetne usluge neophodne za Online brendiranje. Kada za potrebe klijenta treba da registrujemo domen, zakupimo hosting, brendiramo email i kreiramo websajt, najvažnije je da za to imamo sigurnog partnera, jer tako svojim klijentima pružamo kompletnu i najbolju uslugu. Marko Janković
Kreativni Direktor - MJ Ideas and Solutions, www.markojankovic.com
     

Web Hosting

cPanel hosting Windows hosting EUnet CMS Domeni

Podignite online poslovanje na viši nivo pouzdanosti i sigurnosti uz kvalitetne web hosting servise i oslonac na našu podršku.

Namenski serveri

Namenski serveri Telehousing Data centri

Savremeni data centri i redundantna infrastruktura, garancija su da će korisnici interneta imati brz i pouzdan pristup servisima.

Cloud

Linux Cloud Hyper-V Cloud Private Cloud Cloud Mail server Cloud Mailing lista

Uštedite i unapredite vaše poslovanje sa naprednim Cloud servisima. Garantovana dostupnost vaših aplikacija, redudantnost i skalabilnost.

Aplikacije

Microsoft Exchange E2CRM Hosting Microsoft Sharepoint Online prodavnica Audio Streaming

Aplikacije koje nudi EUnet su namenjene malim i srednjim preduzećima koja žele da efikasno posluju bez ulaganja u kupovinu hardvera i licenci.

Razvoj

Disaster Recovery Web produkcija Razvojna rešenja Podrška

EUnet je dizajnirao mnoga prilagođena rešenja za preduzeća i brendove širom Evrope tokom poslednjih deset godina i više.

EUnet Online Shop

Online naručite, platite ili podesite servis - sve aktivnosti će biti instant obrađene.

Posao @ EUnet

Pridružite se našem talentovanom i ambicioznom timu...
 

Advanced Support

Monitoring, Backup, Change management, Database administracija, Security, održavanje...