Telehousing

Dodatne Telehousing opcije i usluge

Internet link

Internet saobraćaj vašeg servera se tarifira na osnovu srednjeg mesečnog protoka i to tako što se tarifira samo saobraćaj u smeru većeg protoka kroz link, a odlazni saobraćaj se prethodno podeli sa faktorom 10.

Intervencije u konfigurisanju firewalla

Podešavanje firewalla je uključeno u cenu početnog podešavanja. Firewall vam pruža sigurnost od neželjenih napada sa globalne mreže i njihovo otkrivanje pre nego što podaci i aplikacije na vašim serverima mogu da budu ugroženi. Dodatne intervencije na podešavanju firewalla se naplaćuju.

Privatni LAN (za više servera)

Ukoliko želite da povežete više servera u privatnu mrežu, čime dobijate razmenu podataka bez izlaska na internet i dodatnog tarifiranja protoka, odaberite privatni LAN. Osim što podatke razmenjujete u lokalnoj mreži, možete i da prenosite veću količinu podataka, na primer između web aplikacije na jednom i baze podataka na drugom serveru.

Monitoring mreže

Putem e-maila i SMS poruka, možete dobijati notifikaciju o trenutnoj nedostupnosti i ponovnoj dostupnosti određenog porta, zato što se server i svi servisi nadgledaju 24/7.

Remote kontrola napajanja

Iznajmljivanje uređaja za remote kontrolu napajanja servera i komunikacionih uređaja može vam uštedeti dragoceno vreme koje biste utrošili na dolazak.

Održavanje

Usluga održavanja se može dogovoriti sa EUnetom u skladu sa potrebama korisnika.

Ukoliko želite više informacija o ovom servisu, kontaktirajte nas putem broja telefona +381 11 30 10 500 ili putem e-mail formulara.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postanite naš Facebook fan i ostvarite extra popust!

facebook.com/eunethosting

Pomoć i rešenje, onda kada je najvažnije

"Aktivnosti Fondacije i naša komunikacija sa različitim stranama, zavise velikim delom od rada portala www.budihuman.rs. Prethodno hosting rešenje nije bilo adekvatno i zato smo se obratili inženjerima Euneta, koji su u kratkom roku uvideli su sve realne i potencijalne probleme i sajt je postavljen na cloud platformu. Ostvareno je puno internet prisustvo koje nam omogućava da ispunjavamo svoju misiju."
Vladimir Vučetić
Predsednik Upravnog odbora Humanitarne fondacije Novi Beograd

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani