• Hosting centrala     0700 600 500
  •   +381 11 3010 500
  • Podrška +381 11 3010 510
  • Fax +381 11 3112 551

Windows hosting

 

Windows hosting  · 

Dodatne usluge

Prilagodite hosting svojim potrebama, do najsitnijih detalja, brzo i lako!

Registracija domena

Registrujte brzo i lako bilo koju domaću ili međunarodnu internet adresu ili proverite dostupnost slobodnih željenih domena, bez obzira da li ste naš korisnik. Saznajte više...

MS SQL Server

Vaše baze podataka biće sigurno smeštene na Microsoft SQL Serveru 2000, database serveru koji, uz bezbednost i pouzdanost, pruža mnoštvo naprednih opcija (transkacije, triggeri, stored procedure...). Da bi performanse bile maksimalne, MS SQL Server se nalazi na posebnom serveru, namenjenom samo za tu svrhu.

Za administriranje baze podataka na serveru, obezbedili smo specijalizovani Web kontrolni panel, tako da nema potrebe za instalacijom dodatnih softvera na vašem računaru.

Dodatni prostor za MS SQL Server bazu

Ukoliko inicijalnih 200MB prostora koje dobijate zakupljivanjem baze nije dovoljno, imate mogućnost da zakupite i dodatni prostor na serveru.

Dodatni prostor i protok

Ukoliko zakupljeni mesečni prostor ili protok ne bude dovoljan, automatski dobijate dodatni prostor ili protok, koji se jasno iskazuju na sledećoj fakturi.

Mailing liste

Poruku koju biste želeli da pošaljete većem broju korisnika ne morate više da šaljete svakome pojedinačno, već jednim klikom šaljete svim pripadnicima vaše mailing liste. Servis vam omogućava da jednostavno kreirate i održavate svoje mailing liste! Ovo je idealan način za prenošenje vaših marketinških poruka! Saznajte više...

EUnet Site Builder

Besplatan alat za izradu web prezentacije. Saznajte više...

Dodatni domeni i poddomeni

Ako želite da u okviru vašeg hosting plana imate više domena ili poddomena nego što je paketom predviđeno, imate mogućnost dopune. Aktiviranjem jednog paketa dobijate mogućnost dodavanja dodatnih 5 domena ili poddomena.

Dodatni maiboxovi

Ukoliko imate potrebu da koristite više mailboxova nego što je paketom predviđeno, na raspolaganju je ova dodatna usluga. Aktiviranjem jednog paketa dobijate mogućnost kreiranja dodatnih 5 mailboxova.

Dodatna MySQL baza

Ukoliko vam je potrebno da koristite više MySQL baza, omogućavamo vam i tu uslugu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, molimo vas da nas kontaktirate na telefon +381 11 30 10 500 ili putem e-mail formulara.

Centrala:
+381 11 3010 500
info@eunet.co.rs
Podrška:
0700 600 500
podrska@eunet.co.rs
Zakažite sastanak:
Facebook

Technical & Business Consulting

Stručnjaci EUneta iz oblasti Mreža, Aplikacija i Servisa stoje vam na raspolaganju za podršku u projektima kad god vam zatreba.

Software as a Service

Business mail, Microsoft Dynamics CRM, Sharepoint, Exchange...Počnite sa zakupom minimalnih resursa za željeni servis, koji se lako i brzo povećavaju u skladu sa rastom poslovanja.

Fleksibilni Cloud serveri

Samo nekoliko klikova je dovoljno da Cloud server postane aktivan i dostupan za vaše potrebe. U svakom trenutku možete samostalno da povećate ili smanjite hardverske resurse, tako da plaćate samo ono što koristite.