Saopštenja za medije

Saopštenje za medije

Partnerski"oblak" za bolji odnos sa klijentima

Danas je u galeriji Ozon održana prezentacija E²CRM Hosting rešenja za upravljanje odnosima sa klijentima, jedinstvenog na našem tržištu.

Projekat E²CRM Hosting nastao je zajedničkim radom kompanija EUnet i Extreme, koje su uložile znanje, iskustvo i ekspertizu, svaka iz svoje oblasti i na taj način stvorile potpuno novu vrednost, oslanjajući se na Microsoft Dynamics CRM, svetski poznato poslovno rešenje.

E²CRM Hosting rešenje koristi najbolje od Weba i Microsoft Office aplikacija kako bi se postigao bolji marketinški pristup, efikasnija prodaja i profesionalna podrška Vašim klijentima. CRM (Customerrelationship management) ili komunkacija kako sa potencijalnom, tako i sa sadašnjom i stalnom klijentelom, danas predstavlja jedan od najsloženijih i najbitnijih segmenata svakog poslovanja. Moderne tehnologije mogu pomoći profesionalnim prodavcima da ubrzaju prodajne procese, unaprede efektivnost rada, smanje troškove i unaprede iskustvo klijenta uradu sa kompanijom. Uz činjenicu da je za pridobijanje novog klijenta potrebno 6 do 7 puta više vremena nego za zadržavanje postojećeg, predavač Vladimir Ljubibratić, Izvršni direktor kompanije Extreme, je predstavio slučajeve u kojima postojanje CRM rešenja vrlo pozitivno utiče na poslovanje firme u celini - od unapređivanja postojećih poslovnih procesa, pa do direktnog povećanja prihoda.

E²CRM Hosting je namenjen kompanijama svih veličina, a osmišljen je tako da prati razvoj Vašeg preduzeća kroz fleksibilne cene, izmenjive opcije zakupa i mogućnost naknadnog dodavanja korisnika.Specifičnost rešenja koje Extreme i EUnet nude je mogućnost da firme izbegnu troškove i odgovornost uspostavljanja infrastrukture potrebne za jedan ovakav softverski paket zakupom infrastrukture (EUnet) i softvera (Extreme).

E²CRM Hosting
platforma Vam omogućava da za vrlo kratko vreme dobijete potpunu funkcionalnost Microsoft Dynamics CRM rešenja, bez investicije koje bi uvođenje ovakvog rešenja podrazumevalo:

  • Nema investicija u skupu opremu i softverske licence
  • Nema dodatnih investicija za nove verzije softvera
  • Nema potrebe za stalno zaposlenim sistem administratorom
  • Nema instalacija i troškova IT podrške

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani