Press centar

Unapređenje i promocija kulture na internetu

Dragi prijatelji,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je potpisan protokol o strateškoj saradnji i partnerstvu između Fondacije Narodne biblioteke Srbije i kompanije EUnet d.o.o.

Protokol podrazumeva donatorsku pomoć EUneta i saradnju u primeni novih znanja, tehnologija, veština i servisa radi unapređenja rada i zaštite Narodne biblioteke Srbije na internetu. Takođe, EUnet će unaprediti onlajn predstavljanje rada Fondacije Narodne biblioteke Srbije. Protokol su potpisali:

- Mirko Marković, upravitelj Fondacije Narodne biblioteke Srbije
- Mirjana Rosić, direktor kompanije EUnet d.o.o.

Srećni smo što je ova saradnja nastala kao prvi projekat po pozivu Fondacije zaposlenima u Narodnoj biblioteci Srbije za predloge inovacija i angažovanja Fondacije za unapređenje rada Narodne biblioteke Srbije.
Fondacija Narodne biblioteka Srbije prepoznaje značaj upotrebe novih tehnologija u cilju onlajn promocije kulture i obrazovanja jer se time direktno ostvaruje pozitivan uticaj na rast i razvoj u toj oblasti, saradnja sa biznis sektorom i priključenje pozitivnim mogućnostima projekta KREATIVNA EVROPA.

Fondacija se zahvaljuje kompaniji EUnet koja svojim stručnim IT kompetencijama, želi da pomogne i unapredi ostvarenje ciljeva i misija ustanova kulture od nacionalnog interesa.

Prisutnim medijima obratili su se:
- Mirko Marković, upravitelj Fondacije Narodne biblioteke Srbije
- Ljiljana Berat, direktor prodaje i marketinga kompanije EUnet d.o.o.
- Svetlana Jančić, v. d. upravnika Narodne biblioteke SrbijeS poštovanjem,

NBS i EUnet doo

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani