E2CRM Hosting

E2CRM Hosting studija slučaja: Akademija Milorad Čavić

U osnivanje plivačkog kluba "Akademija Milorad Čavić" se krenulo vrlo ozbiljno i sistematično, te su se na samom startu iskristalisali jasni zahtevi od budućeg informacionog sistema – da u potpunosti tehnološki podrži brigu o polaznicima – evidenciju, obaveštenja o izmenama u rasporedu, povezivanje podataka o članovima porodice ukoliko više članova trenira.

Pored ovih osnovnih zahteva, postojali su i oni dodatni, koji "Akademiju Milorad Čavić" izdvajaju od ostalih – od informacionog sistema se tražila i mogućnost praćenja razvoja svakog polaznika, praćenje ocena na mesečnom nivou, rezultata merenja i izveštavanja roditelja o napretku. Osim brige o polaznicima, klub je imao potrebu i da pojednostavi deo posla koji se odnosi na administraciju – broj slobodnih mesta po grupama, raspoloživost trenera u određenom vremenskom periodu, automatsko određivanje članarina po različitim kriterijumima (vrsta grupe, termin i sl.).

U potrazi za rešenjem koje bi odgovorilo na visoke IT zahteve koje su postavili, predstavnici "Akademije Milorad Čavić" su razgovarali sa nekoliko firmi da bi na kraju izbor pao na EUnet kada je u pitanju izrada naprednog CMS rešenja za web sajt i hosting kompletnog informacionog sistema zasnovanog na Windows i SQL serveru. Prirodno, za CRM rešenje (Customer Relationship Managment), koje obezbeđuje kompletnu brigu o klijentima, izabran je Microsoft Dynamics E2CRM Hosting servis, partnerski projekat dve domaće firme, vodeće u svojim oblastima - EUneta u pogledu hostinga i firme Extreme kada je u pitanju Microsoft Dynamics CRM.

Koji su razlozi za odabir baš ovog rešenja i kako je tekao projekat, pročitajte u Studiji slučaja "Akademija Milorad Čavić" (PDF).

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Reseller .RS domena - ključ u ruke!

Za pravna lica koja nemaju tehničkih mogućnosti da postanu ovlašćeni registri .rs domena, omogućili smo da postanu reseleri .rs domena u samo par koraka.

Vaš biznis ide u korak sa rastućim zahtevima

Najbolje performanse namenskih servera u klasi sa čak duplo više memorije, HDD kapaciteta i internet linkova, garantuju da Vaše poslovanje prati promene u skladu sa vremenom i resursima.

Garantovana dostupnost vaših aplikacija

Cloud infrastruktura je tako kreirana da se svi vaši podaci automatski kopiraju na drugi fizički server u sistemu, tako da ukoliko nekim slučajem dođe do pada jednog servera, vaši podaci postaju dostupni na drugom serveru.

Eunet profesionalni Data Centri

Za potrebe iznajmljivanja Cloud hosting usluge svojim korisnicima, kompanija EUnet koristi Tier-3 i Tier-4 Data Centre na tri lokacije u svetu: u Beogradu, Londonu i Majamiju.

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani