Microsoft Sharepoint

Šta SharePoint može da učini za vas?

Kreirajte intranet sajtove u nekoliko klikova

U samo nekoliko klikova, koristeći postojeće šablone, možete da kreirate logički produžetak postojećeg sajta, intranet sajt, mesto rezervisano samo za komunikaciju zaposlenih. SharePoint omogućava laku i brzu implementaciju portala sličnih društvenim mrežama (kao interni Facebook dostupan samo zaposlenima, sa profilima zaposlenih i sl), Wiki strane koje možete koristiti za razmenu ideja ili za blogove...

Dodatne opcije

Cena
Dodatni prostor  (GB) 1,000.00 din mesečno
Dodatni nalog 120.00 din mesečno
SSL Certifikat minimum Thawte SSL 123

 

U cene nije uključen PDV.

Za dodatne informacije, pozovite +381 30 10 500 ili nas kontaktirajte putem e-mail formulara.

Kontrolišite promene

Lako menjajte dokumenta i pratite sve izmene. Kao administrator, odredite šta određeni saradnici mogu da menjaju, a šta ne. Odredite ko će kojim dokumentima moći da pristupi.

Online pristup dokumentima

Čuvajte svoja dokumenta online tako da vam mogu biti dostupni u bilo kom trenutku. Dokle god imate internet konekciju i veb-pretraživač, vi pristupate svakom svom dokumentu, bez obzira gde se nalazite.

Kreirajte ankete i diskusione panele sa članovima tima

Podignite komunikaciju unutar kompanije na viši nivo. Povežite se i saznajte više o zaposlenima i saradnicima. Pozovite saradnike da međusobno razgovaraju i diskutuju o projektima, jednostavnim postavljanjem teme ili ankete.

Integrišite SharePoint i Microsoft Office

Primarna aplikacija za SharePoint-Office integraciju je Microsoft Outlook. U aplikaciji Outlook 2003 možete sinhronizovati kalendar ili liste kontakata i događaja iz SharePointa.

Outlook 2007, međutim, omogućava vam da preuzmete mnoge sadržaje iz SharePointa u offline režimu i sinhronizujete ih ponovo sa vašim sajtom kada se konektujete na Internet. Ostale Office aplikacije, takođe, kao što su Word, Excel, Access, PowerPoint, Visio i OneNote, u značajnoj meri mogu da se integrišu u SharePoint platformu.

Bezbednost podataka

Backup se pravi svakih 24 sata, tako da uvek imate najnoviju kopiju dokumenata koje se čuvaju u najsavremenijem Data Centru.


Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani