Microsoft Exchange

Kontrola 24/7

Kontrolni panel, dostupan 24/7, obezbeđuje fleksibilnost u svakodnevnom radu za upravljanje Exchange poštanskim sandučićima. Upravljanje Kontrolnim panelom je jednostavno, a obično se dodeljuje samo jednom administratoru, koji u ime kompanije dodeljuje i briše naloge, raspoređuje raspoložive resurse, menja i uklanja podatke i usluge.

Podešavanje poštanskih sandučića

Kreirajte i upravljajte poštanskim sandučićima: dodajte ili brišite kontakte i grupe, podesite korisničke naloge, menjajte lozinke za sve korisnike u vašoj organizaciji.

Kontrola korišćenja prostora na disku

Kontrolišite korišćenje prostora za svako poštansko sanduče, a administrator može da podesi ograničenja u dolaznoj i odlaznoj pošti. Ovo je posebno korisno kod neželjenih i neočekivano velikih attachmenta.

E-mail grupe

Pošaljite poruku na jednu adresu, a primiće je svi iz grupe. Umesto da šaljete pojedinačno jedan po jedan e-mail, možete ga jednostavno uputiti na grupu slanjem samo jednog elektroskog pisma.

Pristup bazi znanja

Preko kontrolnog panela imate pristup velikoj Exchange bazi znanja, u kojoj je sažeta cela decenija iskustva u pružanju Exchange hosting usluga u Velikoj Britaniji.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani