Servisni linkovi

Zaradite sa EUnet Hostingom

Kroz nekoliko različitih partnerskih programa omogućavamo svakoj zainteresovanoj firmi ili pojedincu da pronađe odgovarajući model partnerskog odnosa sa EUnetom. Iako većinu ovih scenarija u praksi odavno primenjujemo, ovaj program ima za cilj da ohrabri i podstakne na razmišljanje sve potencijalne partnere da nam se obrate.

1. EUnet Affiliate

Svaki vlasnik sajta može učestvovati u Affiliate programu (čak ne mora biti vlasnik sajta, dovoljan je Facebook ili Twitter nalog). Kroz ovaj program se mogu prodavati sve usluge koje se mogu naručiti preko EUnetHositng sajta. Dovoljno je da vlasnik sajta postavi link na svom sajtu Od svake uplate korisnika koji putem putem tog linka poruči servis, vlasnik sajta ostvaruje zaradu.

Saznajte više

2. EUnet Domain Reseller

EUnet Reseller aplikacija obezbeđuje sve što je potrebno za samostalno obavljanje poslova registracije domena. Reseller registruje domene kroz distributersku aplikaciju kojoj se pristupa putem Interneta i određuje broj i naziv domena koje želi da registruje.

Kao Domain Reseller putem distributerske aplikacije raspolažete sledećim opcijama:

 • Registracija domena
 • Produženje registracije domena
 • Aktiviranje zaštite podataka o kontaktu za domen
 • Finansijski izveštaji za željni period
 • Pregled prethodnih aktivnosti za željni period po domenu ili operateru
 • Pregled faktura za željni period
 • Kreiranje, modifikacije i brisanje operatera
 • Promenu vaše lozinke
 • Unos podataka o kontaktima i DNS zapisima
 • Pregled podataka o domenu
 • WHOIS podatke
 • Pretraga prema vlasniku domena
 • Pretraga domena prema nazivu.

Saznajte više

3. EUnet Hosting Reseller

Ako se bavite izradom sajtova ili pružanjem IT usluga, svojim klijentima možete nuditi i EUnet cPanel hosting rešenja. Kao distributeru vam nije potrebno tehničko znanje, jer svu podršku i održavanje servisa radi EUnet. Kao distributer možete prodavati i naplaćivati EUnetHosting usluge kroz reseller aplikaciju, a sve ostalo je naša briga.

Saznajte više

4. EUnet Hosting Partner

Želite da budete hosting provajder? EUnet vam u tome može pomoći. Obezbedićemo vam odgovarajući virtuelni ili dedicated server i cPanel licencu, kao i Domain reseller aplikaciju. Na EUnet se u potpunosti možete osloniti po pitanju podrške za platformu i kompletnu infrastrukturu.

Javite nam se za više informacija

5. Domainer

Pojedincima i firmama koje se bave kupovinom velikog broja domena radi formiranja sopstvenog portfolija, omogućavamo razne pogodnosti i napredne opcije.

Javite nam se za više informacija

6. EUnet Sales Partners (System Integrators)

Za kompanije koje u portfoliju svojih IT/softverskih usluga žele da uvrste i EUnet Cloud ponudu, obezbeđujemo kompletnu obuku prodavaca i potrebne materijale.

Javite nam se za više informacija

7. EUnet Software Development Partners

Ovaj program je namenjen software development kompanijama koje žele da svoje uslugu prodaju u cloudu kroz multitenant (SaaS) ili kroz single-tenant model. U SaaS opciji to je zapravo public ili private cloud rešenje. U single-tenant varijanti EUnet bi pomogao razvoj cloud templejta za provizionisanje aplikacije.

Zakupom Private Cloud platforme, Cloud Partner tehnički deli raspoložive resurse na manje pakete (Cloud instance), instalira na njih komercijalne softvere i izdaje u zakup svojim klijentima kao gotova rešenja. Bez obzira da li se Cloud Partner odluči da nudi osnovni Cloud Server, instalira odgovarajuće poslovne softvere i time kreira templejte sa Cloud Aplilacijama ili doda kompletnu Cloud infrastrukturu (gateway, firewall, switch, load balancer itd.), ulaskom u ovaj Partnerski Program se nudi mogućnost kreiranja sopstvene i konkurentne cenovne politike prema sopstvenim klijentima.

Javite nam se za više informacija

8. EUnet Franšize

EUnet je počeo svoj rad kroz franšizu sa kompanijom EUnet International, tada vodećim evropskim Internet operaterom. Sada želimo da naše poslovanje proširimo na tržište zemalja u regionu kroz lokalnog partnera - možda je ovo sada prilika za vas. Mogući su svi oblici partnerstva i transfera znanja.

Kontaktirajte nas da započnemo saradnju na obostrano zadovoljstvo

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani