Rešenja

Hosting rešenje za Microsoft Dynamics CRM sisteme

Microsoft Dynamics CRM (Customer Relationship Management) je integrisani sistem za upravljanje podacima o vašim klijentima i odnosima sa njima. Pruža vam mogućnost lakog kreiranja i održavanja podataka o poslovnim saradnicima, od prvog kontakta, preko prodaje, pa do postprodajnih aktivnosti.

Kompletna evidencija poslovanja sa postojećim i potencijalnim klijentima na jednom mestu

Organizacija podataka o klijentima i poslovnim saradnicima je jedan od prioriteta u svakom poslovanju. Uz CRM, sada imate mogućnost da potpuno pojednostavite ovaj kompleksan zadatak i u celosti njime upravljate. 

Ako ste bili u ovakvoj situaciji:

 • da ne evidentirate klijente ili da ne možete da nađete vizitku za koju znate da ste je dobili
 • da kontaktirate nekoga i ponudite uslugu koju je vaš kolega već ponudio
 • da vas kontaktira nezadovoljni korisnik, a vi uopšte ne znate da postoji neki problem, ili o čemu je reč
 • da ne možete da sagledate koji procenat potencijalnih klijenata se pretvara u vaše korisnike i kakvi su efekti reklame nakon ulaganja u marketinšku kampanju....

Onda će vam uvođenje CRM rešenja pomoći da organizujete svoj prodajni proces na najbolji način.

Pa ćete biti u ovoj situaciji:

 • da reagujete mnogo brže na nove prodajne prilike
 • da informacije o postojećim klijentima budu dostupne i vašim kolegama
 • da unosite i ažurirate sve važne podatke o klijentu
 • da zakazujete sastanke, arhivirate ponude
 • i još mnogo drugih korisnih akcija koje će vam efikasnije organizovati proces rada i poboljšati ga.

Posebna pogodnost je što svim podacima možete pristupati, osim kroz mejl-klijent i putem veb-pretraživača ili mobilnog telefona.

E2CRM Hosting

E2CRM Hosting predstavlja jedinstvenu uslugu na domaćem tržištu - hosting rešenje za postavku i održavanje Microsoft Dynamics CRM rešenja.

Projekat E2CRM Hosting nastao je zajedničkim radom firmi EUnet i Extreme, koje su, svaka iz svoje oblasti, uložile znanje, iskustvo i ekspertizu, i na taj način stvorile potpuno novu vrednost, oslanjajući se na Microsoft Dynamics CRM, svetski poznato poslovno rešenje.

Zašto E2CRM Hosting?

 • zato što vas oslobođa ulaganja u hardver, dodatne Internet kapacitete i mrežnu opremu, kao i troškova plate za zaposlenog koji bi se bavio održavanjem sistema
 • zato što smanjuje troškove za licence i dodatne investicije u nove verzije softvera
 • zato što o vašoj CRM aplikaciji brine tim ljudi sa bogatim iskustvom na polju implementacije i održavanja MS poslovnih softverskih rešenja
 • zato što dobijate stabilnu hosting plaformu i profesionalnu Tehničku podršku
 • zato što uz našu podršku vi brinete samo o poslovnim uspesima.

Za više detalja o uslovima realizacije E2CRM Hosting rešenja, kao i za informacije o cenama i paketima usluga, posetite specijalizovan web sajt E2CRM Hosting.

Na raspolaganju vam je i služba prodaje od 9 – 17h na brojeve telefona: +381 11 38 36 941 i +381 11 30 10 500, kao i kontakt email: prodaja@crmhosting.rs.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Reseller .RS domena - ključ u ruke!

Za pravna lica koja nemaju tehničkih mogućnosti da postanu ovlašćeni registri .rs domena, omogućili smo da postanu reseleri .rs domena u samo par koraka.

Vaš biznis ide u korak sa rastućim zahtevima

Najbolje performanse namenskih servera u klasi sa čak duplo više memorije, HDD kapaciteta i internet linkova, garantuju da Vaše poslovanje prati promene u skladu sa vremenom i resursima.

Garantovana dostupnost vaših aplikacija

Cloud infrastruktura je tako kreirana da se svi vaši podaci automatski kopiraju na drugi fizički server u sistemu, tako da ukoliko nekim slučajem dođe do pada jednog servera, vaši podaci postaju dostupni na drugom serveru.

Eunet profesionalni Data Centri

Za potrebe iznajmljivanja Cloud hosting usluge svojim korisnicima, kompanija EUnet koristi Tier-3 i Tier-4 Data Centre na tri lokacije u svetu: u Beogradu, Londonu i Majamiju.

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani