cPanel Hosting

Prednosti cPanel Hosting servisa

cPanel web hosting je stvoren za vaš konfor i vašu sigurnost. To je platforma koji vam omogućava da besplatno koristite Softaculous auto installer kojim možete da instalirate 200 najpopularnijih web aplikacija, garantuje vam visoku bezbednost i maksimalnu dostupnost vašeg sadržaja i svih podataka kojim možete da upravljate i putem svog mobilnog telefona.

Serveri u Tier-3 Data centru

Vaš sajt se nalazi u najsavremenijem Tier-3 Data Centru, što vam, kao korisniku cPanel hosting servisa obezbeđuje najviši kvalitet usluge sa visokom garantovanom dostupnošću.

Posvećena tehnička podrška

Tehnička podrška je dostupna od 08:00 do 20:00 časova radnim danima i od 10:00 do 15:00 subotom. Svaki vaš e-mail upućen tehničkoj podršci, prati se kroz tiketing sistem, što vam garantuje da ćemo na vaš zahtev odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Preko 200 najpopularnijih aplikacija i skripti

U okviru cPanel hosting paketa potpuno besplatno možete koristiti Softaculous auto installer koji podržava preko 200 najpopularnijih skripti. U nekoliko koraka instalirajte WordPress, Joomla, Drupal, osCommerce, foto galerije, phpBB forume...

Pristup putem mobilnog telefona

Sistem administratori mogu da upravljaju svojim cPanel hosting paketom i putem mobilnog telefona.  Softver automatski prikazuje mobile-friendly cPanel interfejs nakon logovanja. Takođe, možete primati instant e-mailove na vaš BlackBerry®.

Jednostavan backup podataka

Uz pomoć cPanel backup Wizarda, arhiviranje kopija vaših podataka sada je veoma jednostavno, a pregledan i jednostavan interfejs vam omogućava da backup lako obezbedite za sve fajlove na vašem hosting nalogu.

Dodatna zaštita

Vaša šifra je zaštićena i onemogućeno je da drugi veb-sajtovi nedozvoljeno koriste vaš protok na serveru. Većina pretraživača daje prednost cPanel hostingu upravo zbog količine informacija koje dobijaju o protoku ostvarenom na sajtu.

Različite veb-statistike

Veb-statistike se generišu pomoću tri odvojena alata. Posebno se prate posete sajtu, ostvaren protok, kao i FTP pristupni logovi koji su dostupni putem kontrolnog panela.

Jednostavan i intuitivan kontrolni panel

cPanel je izuzetno lak za korišćenje i zahteva minimum tehničkog znanja da biste upravljali svim parametrima vašeg sajta. Interfejs je intuitivan i poseduje video instrukcije, što omogućava korisnicima da upravljaju svojim hosting nalozima bez asistencije tehničke podrške.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani