Press center

Poštovani korisnici,

Organizacija koja je odgovorna za održavanje stabilnosti Interneta, ICANN, od 1. januara 2014. godine zahteva da svi akreditovani registri domena verifikuju kontakt informacije registrovanih vlasnika internet domena. U skladu sa time, tokom poslednjih 15 dana, svaki vlasnik domena je dobio obaveštenje na email (koji je u upisan u našoj bazi) sa zahtevom za verifikaciju podataka sa linkom za potvrdu. Svakom vlasniku domena data je prilika da ispravi svaku netačnu kontakt informaciju (odnosno WHOIS podatke) u vezi sa registrovanim domenom. Vise informacija o ovome možete videti OVDE. Email je prosleđen sa email adrese hostmaster@eunet.co.rs.

U skladu sa uslovima ugovora o registraciji domena, pružanje lažnih WHOIS informacija može dovesti do otkazivanja/suspenzije korisničkog ugovora o registraciji domena. Preporučujemo svim vlasnicima domena, da potvrde validnost email adrese klikom na link u mailu.

Ukoliko vam je domen suspendovan i/ili ukoliko želite da vam ponovo pošaljemo verifikacioni e-mail, kontaktirajte nas na 0700 600 500, +381 11 3010 500 ili putem emaila na admin@eunet.co.rs.

Za sva dodatna  pitanja, slobodno nas kontaktirajte.Srdačan pozdrav,
EUnet d.o.o.


Call center: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Support: 0700 600 500
support@eunet.co.rs


Schedule a meeting

Become our Facebook fan and get an extra discount!

facebook.com/eunethosting
Ask us a question
Select department
Name and lastname
Email
Telephone
Details
 

Create new ticket

Your service
Name and lastname
Username (optional)
Email
Telephone
Details
 
Close