Press center

EUnetHosting na Microsoft Sinergiji 12

Hyper-V Replica - Disaster Recovery Hosting

Poštovani korisnici,

sa zadovoljstvom vas pozivamo na predavanje EUneta na ovogodišnjoj Microsoft Sinergiji,  23.10.2012. u terminu od 17 časova u sali 2/0.

Tema i opis predavanja: Hyper-V Replica - Disaster Recovery Hosting

Da li je vaša kompanija spremna da sačuva kritične servise u slučaju katastrofe? U mnoštvu novih tehnologija koje donosi Windows Server 2012, Hyper-V Replica je verovatno jedna od najzanimljivijih. Jednostavna je za primenu i besplatna, a uz veliki spektar primene, pruža mogućnost svim tipovima kompanija da izgrade efikasan Disaster Recovery sistem, nezavistan od hardvera, lokacije ili tipa servisa koji se replicira. Na ovoj prezentaciji upoznaćemo Hyper-V Replica tehnologiju, demonstriraćemo aktivaciju, konfigurisanje i monitoring replikacije između primarnog i replica servera. Zatim ćemo demonstrirati konkretnu primenu ove tehnologije gde se replica vašeg virtualnog servera može hostovati na replica serveru hosting provajdera.

Predavač: Srđan Maksimović, System Engineer u EUnetu

Diplomirao na Fakultetu za informacione tehnologije, Beograd. Srđan je i Microsoft Certified System Engineer (MCSE) with Messaging. Više od 10 godina se bavi sistemskom administracijom i podrškom za Microsoft tehnologije (Windows Server, Exchange Server, Hyper-V, Active Directory, SQL server). Dizajnirao je Microsoft Hyper-V Server Hosting, kao i Microsoft Exchange Shared Hosting.

 

Oktobar 2012.

Call center: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Support: 0700 600 500
support@eunet.co.rs


Schedule a meeting

Become our Facebook fan and get an extra discount!

facebook.com/eunethosting
Ask us a question
Select department
Name and lastname
Email
Telephone
Details
 

Create new ticket

Your service
Name and lastname
Username (optional)
Email
Telephone
Details
 
Close