Press center

DNS Europe, član EUnet Grupe, CA AppLogic partner godine


CA Technologies je na "Accelerate the Cloud Miami 2012" prvoj godišnjoj CA Technologies MSP konferenciji proglasio DNS Europe, člana EUnet Grupe, za najboljeg partnera godine za područje Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

"Velika nam je čast što smo dobili jedno ovako prestižno priznanje. Ovo je za nas ujedno i velika odgovornost da u godini koja nam predstoji ponudimo tržištu još naprednija hosting rešenja bazirana na AppLogic Cloud platformi.
Zaslugu za ovo priznanje ima i naš dugogodišnji partner kompanija EUnet koja je specijalizovana za razvoj i primenu Cloud tehnologije, kao i konsultacije u kreiranju specifičnih rešenja za svakog pojedinačnog klijenta", rekao je ovom prilikom  Stephen Hurford  Cloud Services Director kompanije DNS Europe.

"Impresionirani smo poverenjem, posvećenošću i inovacijama koje su naši CA AppLogic partneri nesebično bili spremni da podele sa nama u protekloj godini," rekao je tom prilikom Adam Famularo, generalni menadžer, CA Technologies. "Kroz ove nagrade želimo da izrazimo zahvalnost našim partnerima za učestvovanje u našem zajedničkom globalnom uspehu."
 
Kriterijumi za izbor najboljeg partnera određivani su prema doprinosu u prodaji licenci, učešću u CA događajima, prodajnim prilikama, pomoći u implementaciji servisa i platforme, podršku u širenju Cloud tehnologije na svom tržištu.

Izvor:     www.ca.com

Galerija:  Flickr photos

Call center: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Support: 0700 600 500
support@eunet.co.rs


Schedule a meeting

Become our Facebook fan and get an extra discount!

facebook.com/eunethosting
Ask us a question
Select department
Name and lastname
Email
Telephone
Details
 

Create new ticket

Your service
Name and lastname
Username (optional)
Email
Telephone
Details
 
Close