Mail i Rešenja

Email sistemi, softver kao servis i druga rešenja za biznis

EUnet poslovna rešenja su prvenstveno namenjena malim i srednjim preduzećima koja žele efikasno online poslovanje. Oslobodite se ulaganja u kupovinu skupog hardvera ili licenci, brige o backupu, i obuci IT osoblja za instalaciju i održavanje sistema, već izaberite konkretno poslovno rešenje o kome brinu stručnjaci.

Cloud Mailing lista

Šaljite preko 3000 poruka na sat, istovremeno i bez zastoja, pošaljite vaše kataloge i ponude na hiljade korisnika, jednostavnim kopiranjem liste primalaca.

GRATIS SETUP

Za samo...

24 €

mesečno

Cloud Mail Server

Cloud Mail Server je idealna aplikacija za mala i srednja preduzeća, kojima je potrebno jednostavno, a potpuno rešenje u svakodnevnoj, poslovnoj komunikaciji.

GRATIS SETUP

Već od...

36 €

mesečno

Microsoft Exchange

Profesionalni mailbox vam omogućava da upravljate i pristupate svojim podacima putem telefona ili sa bilo kog drugog mesta i onda kada niste u kancelariji.

Više od maila

Već od...

3,8 €

mesečno

Microsoft Sharepoint

SharePoint je profesionalno rešenje koje povezuje ljude, timove i informacije i kojim podižete produktivnost svog poslovanja za jos jedan nivo.

Već od...

3350 din

mesečno

E2CRM Hosting

Microsoft Dynamics CRM je integrisani sistem za upravljanje i održavanje podataka o vašim klijentima, od prvog kontakta, preko prodaje, pa do postprodajnih aktivnosti.

Već od...

25 €

mesečno

Online prodavnica

Sta još možete da ponudite klijentima online? Potpuno automatizovanu Online prodavnicu, za kompletan online business za ceo svet. Promovišite vaš online shop...

Za samo

25 €

mesečno

Disaster Recovery

EUnet Disaster Recovery servis (DRaaS) obezbeđuje da vaša organizacija bude spremna u slučaju da je vaš IT sistem pogođen nezgodama.

Razvojna rešenja

EUnet ima bogato decenijsko iskustvo u dizajniranju prilagođenih rešenja za veliki broj kompanija, organizacija i brendova širom Evrope.

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani