Aktivirajte cPanel hosting uz popust od 15% s kuponom #cPanel16 + ostvarite i popust za .RS domene! Saznaj više >>>> ×

Rešenja

Email sistemi, softver kao servis i druga rešenja za biznis

EUnet poslovna rešenja su prvenstveno namenjena malim i srednjim preduzećima koja žele efikasno online poslovanje. Oslobodite se ulaganja u kupovinu skupog hardvera ili licenci, brige o backupu, i obuci IT osoblja za instalaciju i održavanje sistema, već izaberite konkretno poslovno rešenje o kome brinu stručnjaci.

Microsoft Sharepoint

SharePoint je profesionalno rešenje koje povezuje ljude, timove i informacije i kojim podižete produktivnost svog poslovanja za jos jedan nivo.

Već od...

3350 din

mesečno

E2CRM Hosting

Microsoft Dynamics CRM je integrisani sistem za upravljanje i održavanje podataka o vašim klijentima, od prvog kontakta, preko prodaje, pa do postprodajnih aktivnosti.

Već od...

25 €

mesečno

Online prodavnica

Sta još možete da ponudite klijentima online? Potpuno automatizovanu Online prodavnicu, za kompletan online business za ceo svet. Promovišite vaš online shop...

Za samo

25 €

mesečno

Disaster Recovery

EUnet Disaster Recovery servis (DRaaS) obezbeđuje da vaša organizacija bude spremna u slučaju da je vaš IT sistem pogođen nezgodama.

Razvojna rešenja

EUnet ima bogato decenijsko iskustvo u dizajniranju prilagođenih rešenja za veliki broj kompanija, organizacija i brendova širom Evrope.

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani