• Hosting centrala     0700 600 500
  •   +381 11 3010 500
  • Podrška +381 11 3010 510
  • Fax +381 11 3112 551

Data centar u Majamiju

Data centar u Majamiju je Tier 4 postrojenje koje je namenski izgrađeno za pružanje usluga ove vrste, a nalazi se u užem centru grada zbog čega koristi isti sigurnosni sistem za napajanje eletkričnom energijom kao i lokalne bolnice, federalne ustanove i državni sudovi.

Majami je jedan od pet svetskih gradova sa najboljom infrastrukturom za telekomunikacije, što nam omogućava pružanje usluga većeg kvaliteta pomoću višestrukih veza sa optičkim kablovima, ISP opreme i pristupa transkontinentalnim podvodnim kablovima. Uz pomoć vrhunske opreme, na raspolaganju vam je brzi protok podataka do Centralne i Južne Amerike.

Data centar u Majamiju nalazi se u zoni koja je zaštićena od velikih vremenskih nepogoda (uragana i poplava) što našim klijentima pruža dodatnu sigurnost, a zgrada je 1999. godine potpuno renovirana.

Usluge našeg prvoklasno opremljenog Data centra omogućiće vam da unapredite poslovanje i prevaziđete svoju konkurenciju. Istovremeno, obezbeđujemo vam pouzdanost podataka kako biste u potpunosti mogli da se usredsredite na dalji razvoj. 

Usluge i karakteristike

Sa zadovoljstvom možemo da vam predstavimo širok spektar usluga i proizvoda koji odgovaraju najrazličitijim potrebama naših klijenata - kako malim tako i velikim preduzećima. Neke od najprodavanijih usluga su:

  • ormani za servere i opremu: na raspolaganju su vam različite dimenzije kao i jačina napona i protok – sistem za oporavak od velikih kvarova, mrežna redundansa, usaglašenost sa propisima, tehnička podrška i zagarantovanost usluge na nivou od 99.99%
  • sigurnosne kopije (backup) – koristimo R1Soft, jedini sistem koji obezbeđuje neprekidnu zaštitu podataka (CDP – Continuous Data Protection) na operativim sistemima Windows i Linux
  • namenski serveri – pre nego što vam podesimo namenski server, razmotrićemo vaše poslovne zahteve i potrebe, kako bismo mogli da vam ponudimo najbolje moguće rešenje, uključujući i izbor odgovarajućih komponenata kao što su processor, hard disk, broj IP adresa, softver, kao i metod za pravljenje sigurnosnih kopija. Kako se vaše poslovanje bude razvijalo, tako možemo da dodajemo funkcionalnosti i usluge koje najviše odgovaraju datom trenutku

Tehničke karakteristike

Data centar je smešten na ukupnoj površini od 4500 m2, u  zgradi koja je izgrađena 1925. a poslednji put kompletno renovirana 2009. godine u skladu sa svim neophodnim standardima za telekomunikacije.

Krov zgrade sadrži specijalnu višeslojnu izolaciju koja obezbeđuje efikasnu zaštitu od svih vremenskih prilika.

Napajanje električnom energijom je organizovano preko podzemnih kablova, iz tri stanice (120v, 208v, 480v AC i -48 DC).

Uslovi

Za bebezbednost u radu i visoku redundantnost, osigurani su optimalni uslovi: redundansa AC/DC UPS, UPS (3) 160 kVA Powerware; N+1, generator (1) 750 kVA, klima uređaji, ukupno 8 komada, a na svakom spratu su veliki rashladni sistemi koji omogućavaju optimalnu vlažnost i temperaturu vazduha (22°).

Bezbednost

Prostor se obezbeđuje preko CCTV digitalne kamere i snimača, alarma, biometrijskih čitača dlana i kartice za pristup. Data centar spada u prioritetne objekte za snadbevanje električnom energijom, a na raspolaganju je i napredni protivpožarni sistem, kao i 24/7 obezbeđenje.

Pristup ormanima sa opremom je moguć samo uz odgovarajuću šifru; svaki klijent ima pristup svom ormanu ili delu ormana kome ne može da priđe niko drugi.

 

Galerija

Majami
Majami
Majami
Majami
Majami
Majami
Majami
Majami
Majami
Majami
Majami
Majami
Majami
Majami
Majami
Majami
Majami
Majami
Majami
Majami
Majami
Majami
Centrala:
+381 11 3010 500
info@eunet.co.rs
Podrška:
0700 600 500
podrska@eunet.co.rs
Zakažite sastanak:
Facebook