Velika Novogodišnja akcija! Preuzmite svoj poklon sa jelke • 20% popusta • 15% popusta • Poklon 2015 dinara i još mnogo toga! ×
Data centri

Level 3 Data centar, London

Moderni Data centar smešten u istočnom delu Londona, otvoren je još 1999. godine, u kojem se odeljenja sa tehničkom opremom prostiru na pet spratova, na više od 8000 m2. Londonski Data centar je povezan sa provajderima Level 3, Colt, BT, C&W, WorldCom, Neos, Viatel, Fibrenet, 51 degrees.

London
London
London
London
London
London
London
London
London
London
London
London
London
London
London
London

Tehničke karakteristike

Glavni izvor

Napajanje električnom energijom – dvostruko redundantno 4MVA, 11KV namenjenih napajanju dvostruko redundantne 4MVA trafostanice putem podzemnih kablova

Generatori

Za hitne slučajeve, obezbeđena su dva dizel generatora koja isporučuju 4.4 MV, uz automatsko pokretanje i uspostavljanje pune funkcionalnosti stoprocentnog napajanja za manje od minut. Rezervoar prima dovoljno goriva da može da obezbedi rad 24 časa pod punim opterećenjem.

UPS

Sa instalacijama izvedenim ispod poda i dvostrukom redundantnom strategijom distribucije, svaki UPS modul obezbeđuje 15-minutnu autonomiju.

DC

Univerzalni sistem distribucije sa dvostrukom redundansom, sa četiri sata autonomije uz rad na baterije i sistemom za napajanje 800 amp -48VDC.

Uslovi

Potpuno kontrolisana vlažnost vazduha i temperatura, s mogućnošću hlađenja celokupnog prostora, gde su odeljenja sa tehničkom opremom pod većim pritiskom u odnosu na okolinu, kako bi se smanjilo sakupljanje prašine.

Protivpožarne mere

Uz sistem za rano upozorenje u slučaju požara i sistem za odstranjivanje dima koji se aktivira nakon alarma, preduzete protivpožarne mere najvišeg standarda. Gde god je moguće upotrebljeni su teško zapaljivi halogeni materijali koji oslobađaju malo dima u slučaju požara, dok se zapaljivi materijal odlažu daleko od prostora sa tehničkom opremmom. Zgrada je podeljena na nezavisna odeljenja koja mogu da se zapečate radi lokalizovanja požara.

London 1 Gateway

Bezbednost

Prostor se daljinski nadgleda 24/7/365, uz elektronsku kontrolu pristupa, upotrebu beskontaktnih RFID ID kartica sa fotografijom i numeričkih tastera za ukucavanje PIN-a. U funkciji su skeneri za biometrijsko skeniranje dlana i sistem za otkrivanje provalnika koji je ugrađen u podižuća vrata i sigurnosne izlaze.

Closed Circuit Television (CCTV)

Video nadzor i snimanje svih pristupnih tačaka i prostora sa velikom cirkulacijom ljudi.

Sistem za nadzor zgrade (BMS)

Zgrada se 24/7/365 nadgleda preko Kontrolnog centra za nadzor operacija, a lokalni nadzor obezbeđuje beleženje rezultata merenja temperatura i vlažnosti vazduha, kao i praćenje rada pratećih alarma. Postoji i podni sistem za detektovanje curenja na nivou cele zgrade.

Infrastruktura

Prostor je tako zamišljen da može da primi standardne serverske ormane visine do 220 cm. Sve elektroinstalacije su u podu, a optički i mrežni kablovi u plafonu, dok su optički kablovi u zgradu dovedeni preko 2 nezavisne tačke.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postanite naš Facebook fan i ostvarite extra popust!

facebook.com/eunethosting

Pomoć i rešenje, onda kada je najvažnije

"Aktivnosti Fondacije i naša komunikacija sa različitim stranama, zavise velikim delom od rada portala www.budihuman.rs. Prethodno hosting rešenje nije bilo adekvatno i zato smo se obratili inženjerima Euneta, koji su u kratkom roku uvideli su sve realne i potencijalne probleme i sajt je postavljen na cloud platformu. Ostvareno je puno internet prisustvo koje nam omogućava da ispunjavamo svoju misiju."
Vladimir Vučetić
Predsednik Upravnog odbora Humanitarne fondacije Novi Beograd

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani