• Hosting centrala     0700 600 500
  •   +381 11 3010 500
  • Podrška +381 11 3010 510
  • Fax +381 11 3112 551

Microsoft Exchange

Profesionalni mailbox, kalendar i ostale važne informacije 

Microsoft Exchange  · 

Prednosti

Bez velikih investicija iskoristite sve prednosti Microsoft Exchange servera. Korišćenjem Exchange Shared Hosting alata, poboljšavate proces planiranja i komunikacije, dok istovremeno utičete na smanjenje troškova u vašoj kompaniji i povećavate ukupnu efikasnost.

MS Exchange Control Panel

Bez velikih investicija iskoristite sve prednosti Microsoft Exchange servera. Korišćenjem Exchange Shared Hosting alata, poboljšavate proces planiranja i komunikacije, dok istovremeno utičete na smanjenje troškova u vašoj kompaniji i povećavate ukupnu efikasnost. Pogledajte detaljnije Control panel

Pristup sa bilo koje lokacije, u bilo koje vreme

Za pristup vašem nalogu dovoljan je veb-pretraživač i internet konekcija. Korišćenjem Outlook Web Access (OWA) tehnologije, preko vašeg pretraživača dobijate potpun i siguran pristup svojoj elektronskoj pošti, ličnim i grupnim kalendarima, kontaktima, zajedničkim folderima i planovima.

Unapređena zaštita

Exchange Shared Hosting servis uz Outlook klijent za elektronsku poštu, obezbeđuje integrisanu VPN konekciju, čime se omogućava dodatna zaštita za važne informacije.

Tehnička podrška na srpskom ili engleskom jeziku

Vaše poštansko sanduče je u sigurnim rukama. Stručna tehnička podrška vam je na raspolaganju, za sva pitanja putem email-a na srpskom ili engleskom jeziku. Dostupna vam je i sveobuhvatna baza preko veb-sajta.

Minimalni troškovi

Nema troškova za kupovinu hardvera, licenci, za instalaciju i podešavanje, niti je potrebno da se angažuje i obučava IT osoblje neophodno za održavanje i upravljanje Exchange serverom.

Lakoća korišćenja

Kontrolni panel dostupan putem Weba omogućava laku i brzu organizaciju i upravljanje nalozima.

Redovan i kompletan backup vaših podataka

Mi dobro razumemo značaj čuvanja podataka. Vaši podaci će biti zaštićeni redovnim pravljenjem kopija (backup) koje čuvamo najmanje 7 dana.

Data centar

Naš Exchange Shared Hosting sistem se nalazi u Level3 Data Centru u Londonu. Ovo okruženje obezbeđuje najviši nivo dostupnosti, uz korišćenje UPS-eva, pasivnih generatora, sistema za sprečavanje požara, fizičko obezbeđenje 24 x 7 x 365 i garancijom da će mreža biti funkcionalna najmanje 99,9% vremena.

Garantovana dostupnost

Za svako Exchange poštansko sanduče koje je vitalni deo vašeg poslovanja, garantujemo dostupnost od minimum 99,9% vremena, kako bi se omogućio nesmetan rad vaše kompanije.

Antivirus program

Ne morate da razmišljate o virusima jer će vaše poštansko sanduče u svakom trenutku biti zaštićeno od svih poznatih pretnji sa interneta.

Wireless Exchange

Omogućen pristup vašoj elektronskoj pošti bilo kada i bilo gde, pomoću PDA uređaja i mobilnih telefona koji imaju WAP pristup.

Centrala:
+381 11 3010 500
info@eunet.co.rs
Podrška:
0700 600 500
podrska@eunet.co.rs
Zakažite sastanak:
Facebook

Vaš biznis ide u korak sa rastućim zahtevima

Najbolje performanse namenskih servera u klasi sa čak duplo više memorije, HDD kapaciteta i internet linkova, garantuju da Vaše poslovanje prati promene u skladu sa vremenom i resursima.

Garantovana dostupnost vaših aplikacija

Cloud infrastruktura je tako kreirana da se svi vaši podaci automatski kopiraju na drugi fizički server u sistemu, tako da ukoliko nekim slučajem dođe do pada jednog servera, vaši podaci postaju dostupni na drugom serveru.

Eunet profesionalni Data Centri

Za potrebe iznajmljivanja Cloud hosting usluge svojim korisnicima, kompanija EUnet koristi Tier-3 i Tier-4 Data Centre na tri lokacije u svetu: u Beogradu, Londonu i Majamiju.