• Hosting centrala     0700 600 500
  •   +381 11 3010 500
  • Podrška +381 11 3010 510
  • Fax +381 11 3112 551

Microsoft Exchange

Profesionalni mailbox, kalendar i ostale važne informacije 

Microsoft Exchange  · 

Kontrolni panel

Kontrolni panel, dostupan 24/7, obezbeđuje fleksibilnost u svakodnevnom radu za upravljanje Exchange poštanskim sandučićima. Upravljanje Kontrolnim panelom je jednostavno, a obično se dodeljuje samo jednom administratoru, koji u ime kompanije dodeljuje i briše naloge, raspoređuje raspoložive resurse, menja i uklanja podatke i usluge.

Podešavanje poštanskih sandučića

Kreirajte i upravljajte poštanskim sandučićima: dodajte ili brišite kontakte i grupe, podesite korisničke naloge, menjajte lozinke za sve korisnike u vašoj organizaciji.

Kontrola korišćenja prostora na disku

Kontrolišite korišćenje prostora za svako poštansko sanduče, a administrator može da podesi ograničenja u dolaznoj i odlaznoj pošti. Ovo je posebno korisno kod neželjenih i neočekivano velikih attachmenta.

E-mail grupe

Pošaljite poruku na jednu adresu, a primiće je svi iz grupe. Umesto da šaljete pojedinačno jedan po jedan e-mail, možete ga jednostavno uputiti na grupu slanjem samo jednog elektroskog pisma.

Pristup bazi znanja

Preko kontrolnog panela imate pristup velikoj Exchange bazi znanja, u kojoj je sažeta cela decenija iskustva u pružanju Exchange hosting usluga u Velikoj Britaniji.

Centrala:
+381 11 3010 500
info@eunet.co.rs
Podrška:
0700 600 500
podrska@eunet.co.rs
Zakažite sastanak:
Facebook

Vaš biznis ide u korak sa rastućim zahtevima

Najbolje performanse namenskih servera u klasi sa čak duplo više memorije, HDD kapaciteta i internet linkova, garantuju da Vaše poslovanje prati promene u skladu sa vremenom i resursima.

Garantovana dostupnost vaših aplikacija

Cloud infrastruktura je tako kreirana da se svi vaši podaci automatski kopiraju na drugi fizički server u sistemu, tako da ukoliko nekim slučajem dođe do pada jednog servera, vaši podaci postaju dostupni na drugom serveru.

Eunet profesionalni Data Centri

Za potrebe iznajmljivanja Cloud hosting usluge svojim korisnicima, kompanija EUnet koristi Tier-3 i Tier-4 Data Centre na tri lokacije u svetu: u Beogradu, Londonu i Majamiju.