PROMO: Ovog proleća lepe vesti! Samo uz kupon #MySpring uštedite 20% za kupovinu bilo kog .RS domena i cPanel hostinga zajedno ×
Microsoft Exchange

Kontrola 24/7

Kontrolni panel, dostupan 24/7, obezbeđuje fleksibilnost u svakodnevnom radu za upravljanje Exchange poštanskim sandučićima. Upravljanje Kontrolnim panelom je jednostavno, a obično se dodeljuje samo jednom administratoru, koji u ime kompanije dodeljuje i briše naloge, raspoređuje raspoložive resurse, menja i uklanja podatke i usluge.

Podešavanje poštanskih sandučića

Kreirajte i upravljajte poštanskim sandučićima: dodajte ili brišite kontakte i grupe, podesite korisničke naloge, menjajte lozinke za sve korisnike u vašoj organizaciji.

Kontrola korišćenja prostora na disku

Kontrolišite korišćenje prostora za svako poštansko sanduče, a administrator može da podesi ograničenja u dolaznoj i odlaznoj pošti. Ovo je posebno korisno kod neželjenih i neočekivano velikih attachmenta.

E-mail grupe

Pošaljite poruku na jednu adresu, a primiće je svi iz grupe. Umesto da šaljete pojedinačno jedan po jedan e-mail, možete ga jednostavno uputiti na grupu slanjem samo jednog elektroskog pisma.

Pristup bazi znanja

Preko kontrolnog panela imate pristup velikoj Exchange bazi znanja, u kojoj je sažeta cela decenija iskustva u pružanju Exchange hosting usluga u Velikoj Britaniji.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postanite naš Facebook fan i ostvarite extra popust!

facebook.com/eunethosting

Pomoć i rešenje, onda kada je najvažnije

"Aktivnosti Fondacije i naša komunikacija sa različitim stranama, zavise velikim delom od rada portala www.budihuman.rs. Prethodno hosting rešenje nije bilo adekvatno i zato smo se obratili inženjerima Euneta, koji su u kratkom roku uvideli su sve realne i potencijalne probleme i sajt je postavljen na cloud platformu. Ostvareno je puno internet prisustvo koje nam omogućava da ispunjavamo svoju misiju."
Vladimir Vučetić
Predsednik Upravnog odbora Humanitarne fondacije Novi Beograd

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani