• Hosting centrala     0700 600 500
  •   +381 11 3010 500
  • Podrška +381 11 3010 510
  • Fax +381 11 3112 551

Linux Cloud serveri

Efikasnost, dostupnost i sigurnost 

Linux Cloud serveri  · 

Cloud CCP

Cloud kontrolni panel (CCP) je prvi proizvod u regionu za upravljanje Cloud servisima, koji je razvijen od strane stručnjaka kompanije EUnet. CCP korisnicima pruža potpunu kontrolu nad njihovom Cloud infrastrukturom. Sam CCP, zajedno sa nekoliko unapred definisanih Cloud šablona.

Jednim klikom instalirajte server upotrebom Cloud kontrolnog panela

Svi korisnici EUnet Cloud tehnologije mogu da upravljaju svojom Cloud infrastrukturom, bez potrebe za dugotrajnom obukom i pomoći stručnjaka za Cloud sisteme.

Šta to znači?

Upotrebom aplikacije EUnet Cloud Control Panel, iz svog pretraživača, svaki korisnik ima mogućnost da samostalno naručuje, upravlja i kontroliše Cloud servera i sve pripadajuće Cloud infrastrukture. Ovaj proizvod još omogućava korisnicima potpunu kontrolu troškova i generisanje svih potrebnih izveštaja u vezi sa angažovanim Cloud servisom.

U EUnetu smo pripremili unapred definisane Cloud šablone koji predstavljaju kompletne poslovne Cloud servise prilagođene vašem internet poslovanju. Kada ih koristite, značajno pojednostavljujete i skraćujete proces instalacije nove IT strukture, a to pravi značajnu uštedu za samo poslovanje. Neki primeri takvih servisa su: Cloud Mail Server, Mailing liste...

Koje su osnovne CCP funkcionalnosti za korisnike?

  • promena vaših resursa (CPU, RAM, HDD) prema trenutnim potrebama
  • restart i aktivacija postojećih i novih Cloud servera
  • jednostavan pregled svih Cloud servisa koje klijent koristi kod EUneta
  • praćenje statusa svih promena nad Cloud servisima.
  • kreiranje i prosleđivanje svih potrebnih izveštaja za Cloud klijente.

Uloge CCP korisnika

Agent podrške

Kroz CCP, agentu podrške može biti dat siguran pristup informacijama i opcijama. CCP, agentu podrške, pruža pristup svim opcijama kontrole za krajnjeg korisnika, ali takođe i informacijama koje će mu omogućiti da brzo i lako otkrije i otkloni probleme korisnika. Ovaj nivo CCP podrške omogućava novim agentima da za kratko vreme postanu produktivni članovi tima.

Vaš klijent, krajnji korisnik

Vaši korisnici kroz CCP mogu da poruče i automatski konfigurišu nove servise koristeći jednostavan web-interfejs, bez intervencije vaših arhitekti i agenata podrške. Takođe, korisnici mogu samostalno kontrolisati dodeljivanje resursa i skalabilnost parametara, onih za koje im date ovlašćenja. CCP interfejs je potpuno prilagodljiv potrebama korisnika i podržava razne jezike.

Eksterna integracija sistema

CCP obuhvata obiman API za integraciju CCP-a sa eksternim sistemima za porudžbine, sistemom za upravljanje odnosima sa klijentima (CRM) i fakturisanje. Naše eksterne „Snippets“opcije, odnosno „isečci“ omogućavaju vam da ubacite sadržaj iz eksternih sistema, kao što su monitoring, helpdesk, centralni storage, itd. u CCP-ov interfejs za krajnje korisnike.

Centrala:
+381 11 3010 500
info@eunet.co.rs
Podrška:
0700 600 500
podrska@eunet.co.rs
Zakažite sastanak:
Facebook

DNS Menadžment

Upravljajte svojim domenima i svim DNS rekordima potpuno samostalno. Više ne morate da zavisite od Internet Servis Provajdera i radnog vremena raznih administratora.

Cloud Mailing liste

Ukoliko želite da pošaljete neko obaveštenje na veći broj email adresa odjednom ili da sprovedete newsletter kampanju? Ovaj servis vam to omogućava.

Microsoft Dynamics CRM Hosting

Oslobodite se ulaganja u hardver, dodatne Internet kapacitete,mrežnu opremu kao i troškova plate za zaposlenog koji bi se bavio održavanjem sistema.