Saopštenja za medije

Saopštenje za medije

Napredne Internet tehnologije - Poboljšanje poslovanja i smanjenje troškova

Danas je u Privrednoj komori Srbije održan seminar na temu "Napredne Internet tehnologije - Poboljšanje poslovanja i smanjenje troškova" koji su organizovale kompanija EUnet, kao priznati lider na polju Internet komunikacija i Privredna komora Srbije - Centar za informatiku i  elektronsko poslovanje.

Kompanija EUnet od svog nastanka nastoji da kroz seminare, stalna ulaganja i inovacije unapredi informacioni razvoj privrede u svim regionima Srbije. Upravo edukacijom privrednika o svim prednostima i uštedama korišćenjem naprednih informacionih i telekomunikacionih tehnologija, to je moguće i ostvariti.

Prisutnim privrednicima se obratio Milan Miličić, direktor prodaje i marketinga kompanije Eunet koji je tom prilikom izjavio: "Kompanija EUnet se, kao lider na polju Internet komunikacija, trudi da kroz brojne prezentacije koje organizujemo po Srbiji privrednicima na što jednostavniji način približimo svrhu upotrebe najnovijih tehnologija u poslovanju, kao i kolika se ušteda u tokom svetske ekonomske krize može ostvariti poslovanjem preko Interneta. Drago nam je što čelnici najuspešnijih opština i regionalnih Privrednih komora u Srbiji prepoznaju značaj ovakvih skupova i zajedno sa nama učestvuju u organizaciji istih." redstavnici privrede su imali priliku da se upoznaju sa mogućnostima i uštedama, koje im donosi upotreba naprednih Internet servisa u poslovanju, kao i sa prednostima i najvažnijim tendencijama u blasti zaštite poslovanja od pretnji koje vrebaju sa Interneta, kroz sledeća predavanja:

12:10 - Upotreba naprednih Internet servisa za uspešno poslovanja i smanjenje troškova
(predavač, Dipl.ing. Vladimir Miletić, EUnet - Zamenik Direktora prodaje)
12:45 - Kompanijski Security Policy i pretnje sa Internet-a,           
(predavač, Miloš Brajković, EUnet - Security Product Manager)
13:25 - Legalizacija softvera i novi propisi u borbi protiv piraterije
(predavač, Vladan Ðurić, Microsoft - Anti-Piracy menadžer)
13:50 - E2 - Prvi Microsoft Dynamics CRM hosting u Srbiji
VladimirLjubibratić, Extremedoo - Izvršni direktor


Na seminaru je bilo prisutno preko 150 kompanija iz Beograda. Velikim interesovanjem za seminar, privrednici  su pokazli spremnost da razvijaju svoje poslovanje uz pomoć novih tehnologija, a da na isti način ostvaruju velike uštede.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani