Saopštenja za medije

Saopštenje za medije

Napredne Internet tehnologije - Poboljšanje poslovanja i smanjenje troškova

Danas je u u Regionalnoj privrednoj komori Niš održana konferencija za medije kojom je najavljeno otvaranje lokalne kancelarije kompanije EUnet u Nišu, kao i saradnja ovog priznatog lidera na polju Internet komunikacija i Regionalne privredne komore Niš - Udruženja za informatičke delatnosti i telekomunikacioni saobraćaj.

Kompanija EUnet od svog nastanka nastoji da kroz seminare, stalna ulaganja i inovacije unapredi informacioni razvoj privrede u svim regionima Srbije. Upravo edukacijom privrednika o svim prednostima i uštedama korišćenjem naprednih informacionih i telekomunikacionih tehnologija, to je moguće i ostvariti.Veliko nam je zadovoljstvo što je Regionalna privredna komora Niš - Udruženja za informatičke delatnosti i telekomunikacioni saobraćaj, prepoznala značaj upotrebe novih tehnologija u poslovanju svih profitnih i neprofitnih organizacija u regionu.

Direktor marketinga i prodaje kompanije EUnet tom prilikom je izjavio: "Kompanija EUnet je, kao lider na polju Internet komunikacija upoznata sa potrebama i potencijalom Niškog regiona za razvojem na polju informacionih tehnologija i to je jedan od glavnih razloga zašto smo odlučili da uložimo vreme i novac kako bismo edukovali korisnike o istima. Trudimo se da kroz brojne prezentacije koje organizujemo po Srbiji privrednicima na što jednostavniji način približimo svrhu upotrebe najnovijih tehnologija u poslovanju, kao i kolika se u štedau tokom svetske ekonomske krize može ostvariti poslovanjem preko Interneta. Drago nam je što čelnici najuspešnijih opština i regionalnih Privrednih komora u Srbiji prepoznaju značaj ovakvih skupova i zajedno sa nama učestvuju u organizaciji istih."

Prisutnim medijima su se obratili:- Milan Miličić, direktor prodaje i marketinga kompanije Eunet,- Saša Matejić, generalni sekretar Regionalne privredne komorie Niš i Svetislav Pantić, sekretar Odbora Udruženja za informatičke delatnosti i telekomunikacioni saobraćaj. Nakon konferencije za medije, u velikoj sali Regionalne privredne komore, održan je seminar na temu  "Napredne Internet tehnologije - Poboljšanje poslovanja i smanjenje troškova“.

Okupljenim privrednicima su prezentovane mogućnosti uštede upotrebom naprednih servisa kroz tri predavanja:

12:15 - Upotreba naprednih Internet servisa za uspešno poslovanja i smanjenje troškova

(predavač, Dipl.ing. Vladimir Miletić, EUnet - Zamenik Direktora prodaje)
12:50 - Kompanijski Security Policy i pretnje sa Internet-a,
(predavač, Dipl.ing. Vladimir Miletić, EUnet - Zamenik Direktora prodaje)
13:15 - Legalizacija softvera i novi propisi u borbi protiv piraterije,
(predavač Vladan Ðurić, Microsoft - Anti-Piracy menadžer)


Na seminaru je bilo prisutno preko 50 kompanija iz Niša i celog regiona.
Velikim interesovanjem za seminar, privrednici Niškog regiona su pokazli spremnost da razvijaju svoje poslovanje uz pomoć novih tehnologija, a da na isti način ostvaruju velike uštede.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani