Saopštenja za medije

Saopštenje za medije


EU ukinula vize, EUnet ukinuo granice


Zaboravite na ograničenja na serveru, od sada su granice u korišćenju resursa (prostora na disku, protoka, broju prezentacija, broju e-mail naloga) kod EUneta, neograničene.

Korišćenje Interneta u svakodnevnoj komunikaciji je danas neminovno, a poslovanje bez Internet prezentacije i online marketinga je unapred osuđeno na neuspeh. Ukoliko ste i sami svesni značaja Interneta  danas u svim segmentima društva i odlučili ste da uložite vreme inovac u svoj Web sajt, prirodno je da se zapitate, da li možete da uštedite koristeći jeftin web hosting.

Šta tu može krenuti loše? Zapravo, može mnogo toga: bačenu investiciju u izradu web sajta jer je isti često nedostupan, izgubljene živce zbog nestručne tehničke podrške koja ne ume da Vam pomogne, veće telefonske račune jer se ispostavilo da je podrška negde u inostranstvu?!

Hosting je usluga koja korisniku omogućava da objavi svoju web prezentaciju i učini je dostupnom na Internetu i na taj način unapredi svoje poslovanje. Proširite tržište za plasman svog proizvoda ili usluge na ceo svet, maksimalno iskoristite raspoložive resurse za web prezentaciju i recite svetu sve što zelite, bez brige o dodatnim troškovima. Napravite svoju prezentaciju, a brigu o njenom održavanju prepustite stručnjacima, po minimalnoj mesečnoj ceni, koja nije veća od cene dve kafe u kafiću.

 

Neograničeni resursi za Vaš web sajt

Izbor EUnet hosting 2.0Unlimited ponude omogućava korisnicima da, po nepromenjenoj ceni, od sada praktično neograničeno koristere surse svog hosting plana, bez obzira da li je u pitanju prostor na disku (rezervisan za smeštaj prezentacije) ili Internet protok (ma koliko prezentacija bila posećena) uz automatsku aktivaciju u svako doba dana i noći (po principu "registruj i odmah koristi "). Umesto da za svaki sajt plaćate zaseban hosting paket, EUnet hosting 2.0 omogućava da u okviru jednog paketa hostujete više sajtova po ceni jednog. Sastavni deo usluge je i neograničen broj email adresa, domena i poddomena, broj naloga / usera sa mogućnošću dodeljivanja razlilčitih privilegija (nalozi za FTP i kontrolni panel), napredni kontrolni panel za administraciju svih parametara domena i sajtova, koji je jedinstven sam po sebi jer je razvijen od strane EUnetovih stručnjaka. Ono što EUnet hosting 2.0Unlimited ponudu izdvaja svakako je i besplatno korišćenje EUnetSite Buildera – jednostavnog alata za samostalno pravljenje web prezentacija i 24/7 stručna tehička podrška, neprekidno u službi svojih korisnika.

Kada postavite web prezentaciju ma koliko velika i posećena bila, nema potrebe da brinite o tome da li će ona u svakom trenutku biti vidljiva na Internetu, jer se Vaša prezentacija nalazi na EUnet serverima. Svaku prezentaciju opslužuje više servera istovremeno, a sistem garantuje visoke performanse i brz odziv. To praktično znači da u situaciji otkaza jednog servera u sistemu, njegovu funkciju preuzima drugi server bez zastoja u radu. Ostale ponude na tržištu u našem okruženju su uglavnom bazirane na zakupu servera u inostranstvu i kao takve se iznajmljuju korisnicima, što može imati za posledicu nedostupnost prezentacije i tehničke podrške, neadekvatno zaštićen sajt, zagušenje rada servera (sporo učitavanje stranica), nemogućnost pristupa prezentaciji usled veće posećenosti nekih prezentacija na istom deljenom serveru.

 

O kvalitetu EUnet hosting servisa, govore desetine hiljada web sajtova koji „stanuju“ kod nas među kojima su www.rts.rs, www.foxtv.rs, www.pressonline.rs, www.beograd.rs, www.fss.rs, www.aladin.info, www.stark.rs, www.simpo.co.rs, www.torlakinstitut.com, www.supermarket.rs, www.nis.rs... i mnogi drugi.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani