PROMO: Ovog proleća lepe vesti! Samo uz kupon #MySpring uštedite 20% za kupovinu bilo kog .RS domena i cPanel hostinga zajedno ×
cPanel Hosting

Prednosti cPanel Hosting servisa

cPanel web hosting je stvoren za vaš konfor i vašu sigurnost. To je platforma koji vam omogućava da besplatno koristite Softaculous auto installer kojim možete da instalirate 200 najpopularnijih web aplikacija, garantuje vam visoku bezbednost i maksimalnu dostupnost vašeg sadržaja i svih podataka kojim možete da upravljate i putem svog mobilnog telefona.

Serveri u Tier-3 Data centru

Vaš sajt se nalazi u najsavremenijem Tier-3 Data Centru, što vam, kao korisniku cPanel hosting servisa obezbeđuje najviši kvalitet usluge sa visokom garantovanom dostupnošću.

Posvećena tehnička podrška

Tehnička podrška je dostupna od 08:00 do 20:00 časova radnim danima i od 10:00 do 15:00 subotom. Svaki vaš e-mail upućen tehničkoj podršci, prati se kroz tiketing sistem, što vam garantuje da ćemo na vaš zahtev odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Preko 200 najpopularnijih aplikacija i skripti

U okviru cPanel hosting paketa potpuno besplatno možete koristiti Softaculous auto installer koji podržava preko 200 najpopularnijih skripti. U nekoliko koraka instalirajte WordPress, Joomla, Drupal, osCommerce, foto galerije, phpBB forume...

Pristup putem mobilnog telefona

Sistem administratori mogu da upravljaju svojim cPanel hosting paketom i putem mobilnog telefona.  Softver automatski prikazuje mobile-friendly cPanel interfejs nakon logovanja. Takođe, možete primati instant e-mailove na vaš BlackBerry®.

Jednostavan backup podataka

Uz pomoć cPanel backup Wizarda, arhiviranje kopija vaših podataka sada je veoma jednostavno, a pregledan i jednostavan interfejs vam omogućava da backup lako obezbedite za sve fajlove na vašem hosting nalogu.

Dodatna zaštita

Vaša šifra je zaštićena i onemogućeno je da drugi veb-sajtovi nedozvoljeno koriste vaš protok na serveru. Većina pretraživača daje prednost cPanel hostingu upravo zbog količine informacija koje dobijaju o protoku ostvarenom na sajtu.

Različite veb-statistike

Veb-statistike se generišu pomoću tri odvojena alata. Posebno se prate posete sajtu, ostvaren protok, kao i FTP pristupni logovi koji su dostupni putem kontrolnog panela.

Jednostavan i intuitivan kontrolni panel

cPanel je izuzetno lak za korišćenje i zahteva minimum tehničkog znanja da biste upravljali svim parametrima vašeg sajta. Interfejs je intuitivan i poseduje video instrukcije, što omogućava korisnicima da upravljaju svojim hosting nalozima bez asistencije tehničke podrške.

Centrala: +381 11 3010 500
info@eunet.co.rs

Podrška: 0700 600 500
podrska@eunet.co.rs


Zakažite sastanak

Postanite naš Facebook fan i ostvarite extra popust!

facebook.com/eunethosting

Pomoć i rešenje, onda kada je najvažnije

"Aktivnosti Fondacije i naša komunikacija sa različitim stranama, zavise velikim delom od rada portala www.budihuman.rs. Prethodno hosting rešenje nije bilo adekvatno i zato smo se obratili inženjerima Euneta, koji su u kratkom roku uvideli su sve realne i potencijalne probleme i sajt je postavljen na cloud platformu. Ostvareno je puno internet prisustvo koje nam omogućava da ispunjavamo svoju misiju."
Vladimir Vučetić
Predsednik Upravnog odbora Humanitarne fondacije Novi Beograd

Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje
 

Otvorite tiket

Vaš servis
Ime i prezime
Korisničko ime (opciono)
Email
Telefon
Opis problema
 
Odustani