• Hosting centrala     0700 600 500
  •   +381 11 3010 500
  • Podrška +381 11 3010 510
  • Fax +381 11 3112 551

cPanel Hosting

Najbolji Web Hosting 

cPanel Hosting  · 

Karakteristike

20% popusta za bilo koji .RS domen i cpanel hosting paket uz kupon kod #Bundle

cPanel web hosting je stvoren za vaš konfor i vašu sigurnost. Ovo je paket koji vam omogućava da potpuno besplatno koristite Softaculous auto installer kojim možete da instalirate 200 najpopularnijih skripti, paket koji vam garantuje visoku bezbednost i maksimalnu dostupnost vašeg sadržaja i svih podataka i kojim možete da upravljate i putem svog mobilnog telefona.

Pogledajte i ostale prednosti cPanel hostinga:

cPanel web hosting na EUnet Cloud platformi

Svi vaši podaci koji se hostuju na EUnet Cloud platformi nalaze se na više fizičkih servera istovremeno, čime se postiže maksimalna dostupnost sadržaju.

Serveri u Tier-3 Data centru

Vaš sajt se nalazi u najsavremenijem Tier-3 Data Centru, što vam, kao korisniku cPanel hosting servisa obezbeđuje najviši kvalitet usluge sa visokom garantovanom dostupnošću.

Posvećena tehnička podrška

Tehnička podrška je dostupna od 08:00 do 20:00 časova radnim danima i od 10:00 do 15:00 subotom. Svaki vaš e-mail upućen tehničkoj podršci, prati se kroz tiketing sistem, što vam garantuje da ćemo na vaš zahtev odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Preko 200 najpopularnijih aplikacija i skripti

U okviru cPanel hosting paketa potpuno besplatno možete koristiti Softaculous auto installer koji podržava preko 200 najpopularnijih skripti. U nekoliko koraka instalirajte WordPress, Joomla, Drupal, osCommerce, foto galerije, phpBB forume...

Pristup putem mobilnog telefona

Sistem administratori mogu da upravljaju svojim cPanel hosting paketom i putem mobilnog telefona.  Softver automatski prikazuje mobile-friendly cPanel interfejs nakon logovanja. Takođe, možete primati instant e-mailove na vaš BlackBerry®.

Jednostavan backup podataka

Uz pomoć cPanel backup Wizarda, arhiviranje kopija vaših podataka sada je veoma jednostavno, a pregledan i jednostavan interfejs vam omogućava da backup lako obezbedite za sve fajlove na vašem hosting nalogu.

Dodatna zaštita

Vaša šifra je zaštićena i onemogućeno je da drugi veb-sajtovi nedozvoljeno koriste vaš protok na serveru. Većina pretraživača daje prednost cPanel hostingu upravo zbog količine informacija koje dobijaju o protoku ostvarenom na sajtu.

Različite veb-statistike

Veb-statistike se generišu pomoću tri odvojena alata. Posebno se prate posete sajtu, ostvaren protok, kao i FTP pristupni logovi koji su dostupni putem kontrolnog panela.

Jednostavan i intuitivan kontrolni panel

cPanel je izuzetno lak za korišćenje i zahteva minimum tehničkog znanja da biste upravljali svim parametrima vašeg sajta. Interfejs je intuitivan i poseduje video instrukcije, što omogućava korisnicima da upravljaju svojim hosting nalozima bez asistencije tehničke podrške.

Centrala:
+381 11 3010 500
info@eunet.co.rs
Podrška:
0700 600 500
podrska@eunet.co.rs
Zakažite sastanak:
Facebook

Technical & Business Consulting

Stručnjaci EUneta iz oblasti Mreža, Aplikacija i Servisa stoje vam na raspolaganju za podršku u projektima kad god vam zatreba.

Software as a Service

Business mail, Microsoft Dynamics CRM, Sharepoint, Exchange...Počnite sa zakupom minimalnih resursa za željeni servis, koji se lako i brzo povećavaju u skladu sa rastom poslovanja.

Fleksibilni Cloud serveri

Samo nekoliko klikova je dovoljno da Cloud server postane aktivan i dostupan za vaše potrebe. U svakom trenutku možete samostalno da povećate ili smanjite hardverske resurse, tako da plaćate samo ono što koristite.